Centru media

    

Alpha Bank Romania va lansa un nou produs de economisire, Alpha Tax Protect, unic pe piata

17 iunie 2010

Alpha Bank Romania pregateste o noua campanie promotionala pentru un depozit la termen, pentru care dobanzile aferente vor fi exprimate net, valoarea castigurilor obtinute nefiind afectata in eventualitatea implementarii impozitului perceput pe dobanzi.

Noul depozit la termen, Alpha Tax Protect, va putea fi constituit de persoane fizice, in lei, euro sau USD, pe o perioada de 4 saptamani, principalul sau element inovator fiind faptul ca veniturile din dobanda promise clientilor la momentul constituirii depozitelor nu vor fi diminuate de impozit, deoarece banca va asuma dobanda neta inca de la inceput. In plus, clientii nu vor plati niciun comision de retragere numerar la maturitate si nici in urmatoarele 3 zile lucratoare dupa data maturitatii depozitului.

"Alpha Tax Protect va fi primul produs bancar ce va oferi clientilor conservarea in totalitate a veniturilor obtinute din dobanda de depozit. Ideea crearii unui astfel de produs a venit din dorinta de a oferi protectie deplina si castiguri garantate clientilor nostri, in spiritul transparentei si onestitatii pe care Banca noastra le-a exprimat si pana acum prin intermediul ofertelor lansate", a declarat Melania Bardac, Directorul Diviziei de Dezvoltare Produse Retail Alpha Bank.

Practic, clientul va putea sti inca de la constituirea depozitului castigul pe care se poate baza in urma economisirilor realizate prin intermediul Alpha Tax Protect, noul produs oferit de Alpha Bank.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele