Centru media

    

Noul depozit Alpha Tax Protect este disponibil din aceasta saptamana in unitatile Alpha Bank

23 iunie 2010

Alpha Bank Romania ofera incepand din aceasta saptamana noul depozit la termen, Alpha Tax Protect, pentru care dobanzile aferente sunt exprimate net, valoarea castigurilor obtinute nefiind afectata in eventualitatea implementarii impozitului perceput pe dobanzi.

Noul depozit la termen, Alpha Tax Protect, poate fi constituit de persoane fizice, in lei, euro sau USD, pe o perioada de 4 saptamani, principalul sau element inovator fiind faptul ca veniturile din dobanda promise clientilor la momentul constituirii depozitului nu vor fi diminuate de impozit, deoarece banca va asuma dobanda neta inca de la inceput.

Suma minima pentru constituirea depozitului este de 50 RON, 15 EUR sau 25 USD. Economiile in lei sunt bonificate cu o dobanda de 7,75% p.a, cele in euro cu 3,75% p.a, iar cele in USD cu 3,25% p.a. In plus, clientii nu platesc niciun comision de retragere numerar la maturitate si nici in urmatoarele 3 zile lucratoare dupa data maturitatii depozitului.

"Alpha Tax Protect este primul produs bancar ce ofera clientilor conservarea in totalitate a veniturilor obtinute din dobanda de depozit. Ideea crearii unui astfel de produs a venit din dorinta de a oferi protectie deplina si castiguri garantate clientilor nostri, in spiritul transparentei si onestitatii pe care Banca noastra le-a exprimat si pana acum prin intermediul ofertelor lansate", a declarat Melania Bardac, Directorul Diviziei de Dezvoltare Produse Retail Alpha Bank.

Noul depozit Alpha Tax Protect ste disponibil in toate unitatile Alpha Bank Romania din Bucuresti si din tara.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele