Centru media

    

Noua optiune de protectie pentru clientii care acceseaza credite de investitii imobiliare de la Alpha Bank

06 decembrie 2010

Alpha Bank Romania anunta lansarea unei optiuni unice pe piata romaneasca, adresata clientilor care acceseaza credite de investitii imobiliare in euro. Noua optiune de protectie ofera clientilor posibilitatea de a limita cresterea dobanzii, indiferent de evolutia indicelui EURIBOR.

Rata dobanzii la creditele Alpha Housing este formata dintr-o marja fixa aplicata peste indicele EURIBOR la 3 luni. Cu noua optiune de protectie clientii au garantia ca dobanda creditului nu va creste cu mai mult de 2 puncte procentuale, indiferent de fluctuatiile EURIBOR, in perioada de valabilitate a optiunii.

"La mijlocul acestui an Alpha Bank Romania lansa o oferta unica pentru clientii ce doreau sa economiseasca, Alpha Tax Protect fiind primul produs bancar ce oferea conservarea in totalitate a veniturilor obtinute din dobanda de depozit. Incheiem acest an lansand o optiune unica pe piata din Romania, atasata creditelor de investitii imobiliare. Cu noua optiune de protectie venim in sprijinul clientilor nostri intr-o perioada marcata de evolutii imprevizibile, ce isi pot pune amprenta asupra ratelor dobanzii creditelor." a declarat doamna Melania Bardac, Directorul Diviziei de Dezvoltare Produse Retail Alpha Bank.

Exemplu de calcul:

Pentru un credit Alpha Housing cu optiunea de Protectie, in valoare de 50.000 euro, pe o perioada de 35 de ani, in conditiile in care salariul este virat in contul curent deschis la Alpha Bank, costul aferent optiunii de protectie va fi de 28,08 euro pe luna, pe durata perioadei de protectie.

Optiunea de protectie este valabila timp de 5 ani de la momentul semnarii contractului de credit, pentru creditele Alpha Housing in euro, contractate incepand cu 6 decembrie 2010.

Mai multe detalii despre produsul Alpha Housing cu optiunea de Protectie pot fi obtinute de pe website-ul bancii, la adresa www.alphabank.ro si in unitatile bancii din Bucuresti si din tara.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele