Centru media

    

Cumparaturi mai accesibile, prin platile in rate oferite de Alpha Bank

16 decembrie 2010

Alpha Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai optiunea de plata in rate cu dobanda zero, prin intermediul cardurilor de credit.

Astfel, posesorii cardurilor de credit in lei emise de banca - AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit si co-brand-ul Cosmote Alpha MasterCard Credit, au acum posibilitatea sa plateasca in rate, fara dobanda pentru produsele/serviciile achizitionate, in reteaua comerciantilor afiliati.

"Consideram important sa venim in intampinarea clientilor si partenerilor nostri cu cele mai potrivite solutii, in special in aceasta perioada dificila. Odata cu lansarea acestui serviciu oferim clientilor posibilitatea de a achizitiona intr-o maniera convenabila produsele si serviciile oferite de partenerii nostri comerciali." a declarat dl. Cristian Hincu, Vicepresedinte Executiv Retail Alpha Bank Romania.

Optiunea de plata in rate este oferita in mod gratuit tuturor clientilor persoane fizice care detin unul dintre cardurile de credit in lei emise de banca si poate fi activata automat, solicitand comerciantului partener, la momentul efectuarii tranzactiei, numarul de rate dorit. Nu este nevoie de o notificare prealabila a bancii sau de semnarea vreunui document.

Totodata, clientii pot alege singuri numarul de rate dorit, plafonul maximal variind in functie de oferta fiecarui comerciant. In baza numarului de rate ales, care apare tiparit pe chitanta POS, valoarea tranzactiei este impartita in rate lunare egale. Fiecare rata apare pe extrasul lunar de card, iar banca nu va calcula dobanda daca detinatorul ramburseaza integral suma datorata inscrisa in extras pana la data scadentei.

Prin extrasul de card clientii vor avea posibilitatea sa urmareasca atat numarul de rate ramase de plata, cat si suma disponibila pe card, pentru o mai buna planificare a cheltuielilor viitoare si a fondurilor disponibile.

"Noul serviciu se diferentiaza de alte oferte deja existente in piata prin flexibilitatea platformei pe care este construit, cu avantaje atat pentru clienti cat si pentru comercianti. Intr-o perioada foarte scurta, datorita suportului oferit de banca in comunicarea ofertelor s-au afiliat la serviciul de plata in rate peste 30 de comercianti din domenii diverse: imbracaminte si incaltaminte, librarii, echipamente telefonie mobila si video-audio, restaurante, mobila si accesorii, servicii medicale si de ingrijire, dealeri auto, materiale de constructii, etc. Astfel, in prezent clientii nostri comuni pot folosi serviciul de plata in rate in peste 128 de locatii", a declarat dl. Cristian Hincu, Vicepresedinte Executiv Retail Alpha Bank Romania.

Reteaua partenerilor afiliati serviciului de plata in rate pus la dispozitie de Alpha Bank Romania este in continua extindere, iar banca isi exprima deschiderea pentru incheierea reciproc avantajoasa a cat mai multor parteneriate cu comerciantii interesati, o promisiune spre beneficiul principal al clientilor comuni.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele