Centru media

    

Beneficii multiple pentru clientii care detin cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard

27 ianuarie 2011

Alpha Bank Romania si COSMOTE desfasoara o noua campanie promotionala pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard, lansat in octombrie 2010. Cardul de credit este disponibil din aceasta saptamana in toata reteaua de magazine COSMOTE si Germanos. 

Cardul aduce numeroase oferte atractive pentru clienti, redefinind conceptul de program de loialitate. Primii 400 de clienti care aplica cu succes pentru cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard in perioada promotiei vor primi un tichet cadou in valoare de 100 lei, oferit de MasterCard.

Pe perioada campaniei promotionale ce se desfasoara pana la sfarsitul anului 2011, clientii cardului de credit COSMOTE Alpha MasterCard beneficiaza din partea COSMOTE de o reducere de 3% pentru orice tranzactie efectuata cu acest card de credit in magazinele COSMOTE si 3% bonus din valoarea facturii de servicii platita cu cardul COSMOTE Alpha MasterCard in magazinele COSMOTE (la POS-urile Alpha Bank) sau prin serviciul de Direct Debit.

In plus, pentru toate cumparaturile realizate cu cardul de credit in alte magazine decat magazinele COSMOTE, clientii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecarei tranzactii. Toate cele trei beneficii de loialitate mentionate vor aparea pe facturile aferente contractelor de abonament incheiate cu COSMOTE (facturile de servicii), valoarea acestora reducandu-se corespunzator.

Cardul de credit este disponibil atat pentru abonatii existenti ai COSMOTE Romania, persoane fizice, cat si pentru abonatii noi. Toti clientii care aplica cu succes pentru cardul de credit vor beneficia si de un bonus care poate fi valorificat in momentul aplicarii. Acest bonus poate fi dedus din pretul oricarui telefon mobil cumparat in momentul abonarii la serviciile COSMOTE, la reinnoirea unui contract de abonament existent incheiat cu COSMOTE, pentru cumpararea de accesorii sau altfel de produse din magazinele COSMOTE sau Germanos in cadrul caruia clientii au aplicat pentru card.

Cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard este emis in lei. in functie de venitul net limita de credit standard este de pana la 3000 euro (echivalent lei), dar poate fi extinsa pana la 10.000 Euro (echivalent in RON). Platilor cu cardul la comercianti din tara si din strainatate nu li se aplica comision la tranzactii. De asemenea, daca in perioada de gratie de pana la 55 de zile clientii ramburseaza integral sumele datorate nu platesc dobanda pentru platile efectuate la comercianti.

Clientii pot opta pentru Serviciul de direct debit pentru plata facturii la abonamentul COSMOTE (telefonie sau/si Internet) dar si pentru serviciul de debitare automata a datoriei pe card. Totodata, cu cardul de credit COSMOTE Alpha MasterCard clientii beneficiaza si de optiunea de plata in rate cu 0% dobanda. Acest serviciu ofera clientilor posibilitatea de a plati in rate bunuri si servicii achizitionate cu cardul de credit de la o serie de comercianti afiliati. 

Mai multe detalii legate de campania promotionala COSMOTE MasterCard sunt disponibile pe www.alphabank.ro si in toate unitatile Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele