Centru media

    

Solutii eficiente de refinantare prin creditul Alpha All in 1

22 februarie 2011

Alpha Bank Romania ofera creditul Alpha All in 1, un produs de refinantare complet, cu ajutorul caruia clientii isi pot consolida imprumuturile detinute la mai multe institutii financiare, intr-unul singur, reducand cu pana la 50% rata lunara. In plus, clientii pot accesa in aceleasi conditii de costuri reduse, o suma cu pana la 20% mai mare fata de valoarea creditelor refinantate. 

Promotional, clientii care solicita creditul Alpha All in 1 pana la sfarsitul lunii aprilie, beneficiaza de comision gratuit pentru analiza dosarului. Totodata, clientii pot solicita si emiterea gratuita a unui card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit.

Alpha All in 1 refinanteaza integral soldul creditelor, dobanda acumulata pana la momentul refinantarii creditelor, precum si costurile aferente. 
Alpha All in 1 este disponibil in doua variante: fara garantie imobiliara, clientul putand imprumuta intre 500 si 10.000 de euro (sau echivalentul in lei), cu o perioada de rambursare de pana la 7 ani, dar si cu garantie imobiliara, suma imprumutata fiind cuprinsa intre 10.001 si 350.000 euro (sau echivalent in lei), pe o perioada maxima de rambursare de 25 de ani.

 Pentru rambursarea creditului, banca accepta o gama larga de venituri, in afara de cele salariale, ce pot constitui baza platii ratelor lunare, inclusiv cele din chirii, dividende, drepturi de autor, profesiuni liberale etc. 

Exemplu de calcul:

Pentru un imprumut Alpha All in 1 garantat cu ipoteca de 30.000 euro, pe o perioada de 25 de ani, cu dobanda variabila de 7.557% p.a. (compusa din EURIBOR 3M + Marja), rata lunara de plata este de 222,75 euro, D.A.E 7,85%. 

Mai multe detalii despre Alpha All in 1 sunt disponibile pe site-ul bancii, www.alphabank.ro, precum si in toate unitatile Alpha Bank Romania din Bucuresti si din tara.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele