Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza "Depozitul la termen pentru IMM-uri, cu plata saptamanala a dobanzii"

31 martie 2011

Alpha Bank Romania lanseaza in premiera pe piata din Romania depozitul la termen cu plata saptamanala a dobanzii. Noul produs este destinat companiilor mici si mijlocii si entitatilor asimilate, avand avantajul bonificarii saptamanale si oferind, concomitent, o mai buna planificare a lichiditatilor.

Constituirea depozitului nu necesita o suma minima, iar rata dobanzii este fixa pe toata perioada pentru care a fost constituit. Clientii pot alege sa deschida un depozit cu plata saptamanala a dobanzii pentru maturitati de 3, 6, 9 sau 12 luni, in lei, euro sau dolari. Dupa expirarea termenului pentru care a fost constituit, depozitul poate fi prelungit automat, sau poate fi lichidat, prin creditarea contului curent cu suma initiala a depozitului. 

Ratele de dobanda aferente depozitului la termen cu plata saptamanala a dobanzii sunt:

 

Rate de dobanda (%)

Valuta

3 luni

6 luni

9 luni

1 an

RON

5.00

5.25

5.25

5.25

EUR

1.75

1.75

2.00

2.00

USD

1.50

1.75

1.75

1.75

Depozitul la termen cu plata saptamanala a dobanzii este disponibil incepand din aceasta saptamana, in toate unitatile Alpha Bank Romania din Bucuresti si din tara. Mai multe informatii despre acest produs sunt disponibile pe site-ul bancii, in cadrul aplicatiei Alpha Click, precum si in sucursalele si agentiile bancii. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele