Centru media

    

Bonus de dobanda pentru "Depozitul anului" oferit de Alpha Bank Romania

11 aprilie 2011

Alpha Bank Romania lanseaza o noua oferta promotionala dedicata persoanelor fizice care aleg sa economiseasca la un termen special, in conditii de dobanda avantajoasa. Astfel, clientii ce opteaza pentru constituirea unui depozit la termen "Depozitul Anului", in perioada 6 aprilie – 20 mai, vor beneficia de un bonus adaugat valorilor standard ale dobanzilor.

"Depozitul Anului" poate fi constituit in RON, EUR sau USD pe o perioada de 84 de zile, iar in perioada promotiei, clientii care reinnoiesc sau constituie un depozit primesc 0,50% bonus de dobanda pentru depozitele in lei si de 0,25% pentru cele in euro sau dolari. Astfel, valoarea totala a dobanzii acordate devine 7,25% p.a la depozitele constituite in RON, 4,25% p.a. pentru EUR si 3,50% p.a pentru USD.

Banca nu percepe comision de retragere numerar, in cazul in care retragerea de numerar se efectueaza in ziua scadentei "Depozitului Anului" sau in urmatoarele trei zile lucratoare. 
Suplimentar, clientii pot opta pentru un card Alpha Card Visa Electron, fara taxa de emitere si administrare, iar pentru depozitele in valoare de peste 10.000 euro sau echivalent, beneficiaza de emiterea unul card netranzactional, Alpha Club, prin intermediul caruia au acces la facilitatile oferite prin reteaua magazinelor partenere.

Mai multe detalii despre "Depozitul Anului" sunt disponibile in toate unitatile Alpha Bank din Bucuresti si din tara si pe www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele