Centru media

    

Noi facilitati prin pachetul Alpha IMMturism

14 aprilie 2011

Alpha Bank Romania vine in sprijinul companiilor ce activeaza in sectorul turistic cu noi facilitati atasate pachetului Alpha IMMturism. Lansat in urma cu un an, in premiera in sectorul bancar din Romania, Alpha IMMturism se adreseaza agentiilor de turism, hotelierilor, dar si altor entitati cu activitatea de turism. Astfel, incepand din aceasta saptamana, pentru companiile care achizitioneaza pachetul Alpha IMMturism, comisionul pentru platile in valuta este redus cu pana la 40% fata de valorile standard.

Aceasta noua facilitate se adauga altor beneficii, menite sa sprijine activitatea zilnica a companiilor din sector: comisionul de administrare a contului curent sau a contului de economii, cat si cel pentru incasarile prin ordine de plata este 0%, platile intrabancare in RON, indiferent de suma, beneficiaza de comision 0%, platile interbancare in RON, indiferent de suma, au comisioane fixe avantajoase, iar emiterea scrisorilor de garantie se realizeaza la jumatatea costului uzual, atat pentru lei cat si pentru valuta, in timp ce tranzactiile prin POS au un tarif preferential, iar accesul la serviciul de internet banking Alpha Click este gratuit.

Alpha Bank Romania este una dintre primele banci din Romania care a sustinut dezvoltarea segmentului intreprinderilor mici si mijlocii si a identificat nevoile specifice ale unor segmente de nisa, lansand astfel o serie de produse unice.

Mai multe informatii despre pachetul Alpha IMMturism sunt disponibile pe www.alphabank.ro, precum si in toate unitatile din Bucuresti si din tara. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele