Centru media

    

Alpha Bank incepe creditarea in Programul Prima Casa 4

10 iunie 2011

Alpha Bank Romania a incheiat protocolul pentru programul Prima Casa 4, cu Fondul National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM), obtinand totodata si validarea normelor de creditare de la Banca Nationala a Romaniei. Alpha Bank garanteaza aprobarea din punct de vedere financiar a solicitarii in maxim 3 zile lucratoare, oferind aceleasi conditii avantajoase de costuri ca si in etapele precedente ale programului, avansul solicitat fiind de minim 5%. 

Pentru creditele contractate prin programul Prima Casa 4, dobanda este variabila, formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 4%. De exemplu, pentru un credit de 42.500 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in prezent este de 233,88 euro. 

"Alpha Bank Romania este prima banca ce a lansat pe piata romaneasca creditul ipotecar, avand astfel o experienta de peste 10 ani pe acest segment. Confirmarea expertizei dobandite este data si de pozitionarea noastra de top in toate etapele precedente ale programului Prima Casa", a declarat domnul Cristian Hincu, Vicepresedinte Executiv Retail.

Programul Prima Casa 4 se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele