Centru media

    

Clientii Alpha Bank Romania pot plati gratuit facturile COSMOTE prin serviciul de debitare directa

03 august 2011

Alpha Bank Romania dezvolta in continuare parteneriatul strategic cu COSMOTE, oferind clientilor un nou serviciu, ce aduce o mai mare eficienta in activitatile zilnice. Acestia beneficiaza acum de serviciul gratuit de debitare directa intrabancara pentru plata facturilor COSMOTE, accesibil prin oricare dintre sucursalele si agentiile bancii. Prin intermediul serviciului de debitare directa intrabancara, clientii au posibilitatea de a achita automat facturile, direct din contul curent, fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca.

Totodata, serviciul este complet automatizat, plata efectuandu-se intotdeauna in ziua programata, evitandu-se eventuale penalitati de intarziere. Pentru a beneficia de acest serviciu clientii trebuie doar sa aiba un cont curent deschis la Alpha Bank Romania, sa incheie un contract pentru debitarea directa si sa se se asigure ca au disponibil in cont.

Reamintim ca in cadrul parteneriatului strategic incheiat la sfarsitul anului 2010, Alpha Bank Romania si COSMOTE au lansat cardul de credit cobrand COSMOTE Alpha MasterCard ce aduce clientilor multiple avantaje:

  • Bonus 3% pentru orice tranzactie efectuata in magazinele COSMOTE;
  • Bonus 3% pentru plata facturii COSMOTE in magazinele COSMOTE (la POS Alpha Bank) sau prin serviciul Direct Debit;
  • Bonus 1% pentru orice tranzactie efectuata cu cardul, in Romania sau strainatate;
  • Reducere de 18 euro ce poate fi folosita pentru accesorii si telefoane mobile in magazinele COSMOTE si GERMANOS.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele