Centru media

    

Servicii medicale gratuite odata cu incasarea pensiei prin Alpha Bank Romania

08 august 2011

Alpha Bank Romania lanseaza noua promotie atasata pachetului de produse si servicii de incasare a pensiei, prin care clientii primesc gratuit un voucher medical, in momentul alegerii serviciului de incasare a pensiei printr-un cont curent deschis la Alpha Bank. Astfel, clientii pot beneficia gratuit de facilitati medicale ce includ un examen clinic general, hemograma completa si ecografie abdominala. 

Pachetul de produse si servicii de incasare a pensiei aduce clientilor multiple alte beneficii:

  • incasarea pensiei fara costuri si virarea banilor direct in contul curent, fara niciun comision; 
  • cont curent ce poate fi deschis si administrat gratuit; 
  • card de debit emis gratuit, ce poate fi utilizat la retragere de numerar oricand si de la orice bancomat Alpha Bank sau pentru plati la comercianti, cu 0% comision. 

Aditional, pentru clientii pensionari, banca ofera un bonus de dobanda pentru depozitele la termen si certificatele de depozit cu scadente mai mari sau egale cu 3 luni, de 0,50% pe an pentru depozitele in RON si de 0,25% pe an pentru EUR si USD, care se adauga la rata de dobanda standard.

Mai multe informatii despre campanie, inclusiv lista clinicilor medicale private unde pot fi utilizate voucherele medicale sunt disponibile in toate unitatile bancii din Bucuresti si din tara sau pe Internet.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele