Centru media

    

Alpha Bank Romania anunta participarea in programul guvernamental "Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii"

25 august 2011

Programul "Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii" consta in acordarea unei linii de credit in valoare de maximum 125.000 lei, cu dobanda subventionata de stat de pana la 70% si garantia Fondului de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, de pana la 80%.

Singurele elemente de cost aplicate de Alpha Bank Romania pentru aceasta facilitate de credit sunt urmatoarele:

• comision de acordare 1% aplicat la valoarea creditului aprobat;
• dobanda ROBOR la 1 luna + marja 4% p.a, din care 70% este subventionata de stat.

Banca nu percepe comision de administrare sau neutilizare pentru aceasta facilitate. In plus, la contul curent deschis la Alpha Bank se pot aplica reduceri la comisioanele operationale de pana la 50%, in functie de rulajul efectuat prin banca.

Alpha Bank Romania este una dintre primele banci din Romania care a sustinut dezvoltarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, prin produse si servicii dedicate acestui segment. Astfel, prin intermediul noului program de finantare banca va continua strategia de sustinere a mediului de afaceri din Romania.

Mai multe detalii referitoare la Programul Guvernamental "Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii", precum si despre produsele dedicate sectorului IMM, pot fi solicitate in oricare dintre unitatile bancii, din Bucuresti si din tara, sau pe www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele