Centru media

    

Alpha Bank Romania a lansat noul serviciu Alpha e-statements, ce permite vizualizarea online a extraselor de cont si card de credit

12 decembrie 2012

Alpha Bank Romania ofera clientilor noul serviciu Alpha e-statements, care permite vizualizarea online, in orice moment si de oriunde, a extraselor de cont si card de credit. Serviciul este oferit gratuit, tuturor clientilor persoane fizice.

Prin Alpha e-statements, clientii Alpha Bank au posibilitatea sa interactioneze cu banca 24 de ore din 24, 365 de zile pe an si sa primeasca informatii detaliate despre fondurile pe care le au la dispozitie in conturile personale, despre tranzactiile efectuate pe conturi curente sau conturi de economii, informatii despre carduri, servicii de cont (standing order si direct debit), depozite sau credite.

Alpha e-statements permite citirea si totodata prelucrarea offline a informatiilor financiare, datorita optiunilor de salvare si export in format PDF sau EXCEL. Accesul si activarea serviciului se realizeaza exclusiv online, in baza elementelor de identificare detinute de fiecare client, fara a fi necesara deplasarea la banca. Serviciul poate fi accesat de pe orice terminal cu conexiune la internet, inclusiv de pe telefoane mobile si tablete.

"Pentru toate institutiile financiare este tot mai evident ca tendinta de digitalizare reprezinta o oportunitate de a modela relatia client-banca, in interesul ambilor parteneri, eliminand barierele impuse de orele de program cu publicul. Revolutia mobila genereaza un nou concept in banking: banca oriunde, oricand. Ne dorim ca noul serviciu Alpha e-statements sa devina asistentul clientilor nostri pentru administrarea si planificarea finantelor personale", a declarat dl. Sergiu Oprescu, presedintele executiv al Alpha Bank Romania.

Alpha e-statements completeaza oferta de servicii electronice adresata clientilor persoane fizice. Alaturi de noua platforma non-tranzactionala Alpha e-statements, Banca ofera clientilor si platforma Alpha Click pentru realizarea tranzactiilor online, Alpha Bank fiind una dintre primele banci care au dezvoltat serviciul de internet banking in Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele