Centru media

    

Alpha Bank lanseaza noul card Alpha MasterCard World

24 martie 2014

Alpha Bank Romania isi completeaza oferta de produse cu noul Alpha MasterCard World, un card de debit destinat clientilor premium.

Alpha MasterCard World este primul card de debit lansat pe piata locala ce ofera facilitatea de amanare a debitarii din cont a tranzactiilor efectuate la comercianti, un mecanism prin care clientii beneficiaza de pana la 15 zile suplimentare de dobanda pentru soldul contului curent.

Alpha MasterCard World inglobeaza cele mai importante si mai recente programe de beneficii si facilitati pe care MasterCard le pune la dispozitie in Romania - de la ofertele exclusiviste, prin MasterCard Elite, la recompense pentru fiecare tranzactie in parte prin MasterCard Recompense, precum si un plus de confort in timpul calatoriilor, oferit de asigurarea de calatorie pusa la dispozitia clientilor de catre banca.

Prin programul MasterCard Recompense, pentru fiecare tranzactie la comercianti, clientii primesc puncte pe care le pot transforma in gadget-uri originale, alte obiecte sau experiente interesante, iar prin programul MasterCard Elite si a programului de reduceri oferit de Alpha Bank clientii pot beneficia de oferte exclusive la comerciantii parteneri.

Noul card ce poate avea atasate pana la doua conturi curente, in lei si euro, ofera, de asemenea, numeroase facilitati prin intermediul serviciului Concierge si a cardului Priority Pass ce permite accesul in peste 600 de saloane VIP Lounge in aeroporturi situate in peste 100 tari.

Mai multe informatii despre facilitatile oferite de noul card Alpha MasterCard World sunt disponile pe website-ul bancii www.alphabank.ro

Ultimele stiri

Vezi toate articolele