Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza noul serviciu de Mobile Banking

14 octombrie 2014

Alpha Bank Romania a lansat noul serviciu de Mobile Banking, o solutie inovatoare care ofera clientilor toate mijloacele necesare administrarii activitatilor cu banca, in conditii de mobilitate deplina. Noul serviciu de Mobile Banking ofera clientilor Alpha Bank o experienta noua, aceea de a avea acces direct, de pe telefonul mobil sau tableta, la toate informatiile lor financiare si de a efectua operatiuni bancare.

Fiecare client Alpha Bank, care poseda un smartphone (iPhone sau Android) sau o tableta (iPad sau Android), poate plati facturile de utilitati, efectua schimburi valutare, initia plati catre parteneri, poate alimenta cardul de credit si gestiona economiile prin constituirea sau lichidarea depozitelor.

Noul serviciu de Mobile Banking este disponibil prin intermediul aplicatiilor ("app") "Alpha Bank RO", pentru telefoane inteligente (smartphones) si tablete, ce pot fi descarcate gratuit din magazinele virtuale (App Store si Google Play). Aplicatia dispune de o zona privata, accesibila clientilor autentificati, si de o zona publica ce contine informatii de interes general despre unitatile si localizarea ATM-urilor Alpha Bank, despre prezentarea ultimelor oferte si produse, si care poate fi accesata fara autentificare, fiind disponibila oricarui utilizator.

Un avantaj imediat pentru clienti este facilitatea de "self-enrollment": clientii Alpha Bank isi pot activa imediat noul serviciu, folosind aplicatia de Internet Banking Alpha Click, fara a se deplasa in unitatile bancii. De altfel, noul serviciu de Mobile Banking este 100% integrat si sincronizat cu cel de Internet Banking. Autentificarea se face cu aceleasi credentiale in cele doua aplicatii, iar operatiunile efectuate sunt vizibile instantaneu pe ambele canale, indiferent care este cel folosit pentru initierea unei tranzactii.

Optiunea de "cross channel authorization" va fi apreciata indeosebi de clientii companiilor, aceasta potrivindu-se foarte bine modului lor de lucru. De exemplu, tranzactiile initiate prin intermediul aplicatiei de internet banking pot fi autorizate utilizand aplicatia de Mobile Banking (si invers). Alpha Bank Romania premiaza cu un iPhone 6 clientul care plateste cele mai multe facturi prin Mobile Banking si ofera gratuit noul serviciu pana la data de 15 decembrie 2014. Regulamentul promotiei poate fi consultat pe website-ul bancii: www.alphabank.ro.

 In mai putin de un an, Alpha Bank Romania si-a completat oferta cu 3 aplicatii pentru device-uri iOS si Android, aducand mobilitate deplina clientilor sai si dovedindu-se pregatita sa raspunda consistent felului in care noua generatie de clienti prefera sa isi gestioneze relatia cu banca: Alpha Safe Access – software token lansat in octombrie 2013, Alpha e-statements pentru mobil lansat in iunie 2014 si noul Mobile Banking lansat in septembrie 2014. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele