Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit distinctia Partener Diamond al Bursei de Valori Bucuresti pentru implicarea in proiectul "Fluent in Finante"

09 decembrie 2015

Alpha Bank Romania a primit distinctia Partener Diamond al Bursei de Valori Bucuresti pentru implicarea in 2015 in proiectul "Fluent in Finante", in cadrul evenimentului pe teme de educatie financiara organizat de Bursa de Valori Bucuresti, pe 9 decembrie, la hotelul Epoque din Bucuresti.

Programul educational, lansat de BVB pe 15 iulie, isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor companiilor din Romania, precum si la cresterea gradului de informare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale.

In prima parte a anului 2015, specialisti din cadrul Alpha Bank Romania si Alpha Finance au sustinut seminarii in unele din cele mai importante companii din Bucuresti si din tara, pentru peste 200 de participanti. Proiectul va continua si in anul 2016 cu alte companii, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele