Centru media

    

Alpha Bank acorda primul credit in programul "Prima Masina" 2016

06 iulie 2016

Alpha Bank Romania continua Programul Prima Masina si acorda primul credit in cadrul noului plafon. In al doilea an al Programului, Produsul Prima Masina de la Alpha Bank vine cu un nou beneficiu pentru clienti: posibilitatea utilizarii tichetelor din Programul de stimulare a reinnoirii parcului auto (RABLA) ca avans la credit.

Clientii care aleg programul Prima Masina au posibilitatea de a achizitiona un autovehicul nou, in valoare de maximum 60.000 lei (pret cu TVA). Creditul este disponibil in lei si se acorda pe o perioada de maximum 5 ani, iar avansul solicitat este de minimum 5% din valoarea autovehiculului.

Clientii pot afla pe loc, in unitatile bancii, suma pe care o pot accesa in baza acordului de interogare cu ANAF (pentru clientii cu venituri din salarii). Raspunsul din partea bancii cu privire la aprobarea cererii de credit in cadrul Programului Prima Masina este obtinut in 24 de ore de la momentul depunerii documentatiei complete. Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

In plus, prin intermediul partenerilor sai traditionali in domeniul asigurarilor, Alpha Bank ofera clientilor posibilitatea de a incheia o asigurare CASCO in conditii foarte avantajoase, incheierea unei asigurari de acest tip pentru autovehicul, pe toata perioada creditului, fiind necesara in cadrul acestui Program.

Mai multe detalii despre solutiile de finantare auto oferite de banca sunt disponibile pe www.alphabank.ro, precum si in toate unitatile Alpha Bank Romania din Bucuresti si din tara. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele