Centru media

    

Transformam experienta achizitiei Cardurilor de Credit intr-una simpla si accesibila, lansand fluxul 100% online

22 mai 2024

Carduri de credit 100% online

Alpha Bank Romania continua procesele de digitalizare si anunta lansarea Alpha Credit Card 100% online, cu pana la 12 rate fara dobanda. In prezent, persoanele fizice pot obtine Alpha Credit Card 100% online, de oriunde si oricand, fara prezenta fizica in sucursalele bancii. Lansarea face parte dintr-un amplu proces de digitalizare a serviciilor bancare oferite de Alpha Bank. Astfel, in ultimii ani, clientii au putut initia o relatie cu banca prin intermediul platformei digitale, au putut sa constituie depozite si au putut accesa credite de nevoi personale fara a mai fi nevoie de prezenta fizica in unitati.

Noul nostru serviciu, Alpha Credit Card 100% Online, reprezinta o extensie a angajamentului nostru de a oferi experiente convenabile si eficiente clientilor potentiali sau existenti ai Alpha Bank. Procesul simplificat de acordare elimina barierele traditionale si permite obtinerea unui card de credit oriunde si oricand, fiind disponibil in completarea procesului de deschidere a contului si a acordarii de credit de consum 100% online”, a declarat Daniela Udrea, Director Unitatea Carduri la Alpha Bank Romania.

Procesul de obtinere a cardului de cumparaturi presupune parcurgerea unui flux online simplu si rapid, care nu dureaza mai mult de 30 minute. Este necesara doar cartea de identitate si validarea datelor personale si financiare. Urmeaza oferta de card de credit personalizata si semnarea digitala a contractului pe care clientul il va primi prin e-mail. Cardul este livrat direct acasa, prin curier, iar codul PIN se transmite prin SMS.

Persoanele fizice care indeplinesc conditiile de eligibilitate pentru cardul de credit solicitat si nu detin deja un cont curent in LEI la Alpha Bank, vor primi pachetul complet, inclusiv cont curent in LEI, card de debit si Alpha Online Banking.

Cardurile de credit (cumparaturi) ce pot fi obtinute prin flux 100% online sunt: AlphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit, AlphaCard Visa Gold RON, AlphaCard Visa Gold EUR si Mobexpert Credit Card. In plus, pana la 30 Septembrie 2024, pentru cardurile AlphaCard Visa Credit, Alpha Mastercard Credit si Mobexpert Credit Card, clientii beneficiaza de zero comisioane de emitere si administrare in primul an, iar toate cardurile sunt livrate acasa prin curier, cu zero comision de livrare.

Alpha Bank Romania continua sa-si consolideze pozitia in domeniul inovatiei si al serviciilor bancare digitale, aducand solutii moderne si convenabile pentru nevoile financiare ale clientilor sai. Mai multe informatii despre Alpha Credit Card 100% Online si despre celelalte produse si servicii oferite de Alpha Bank Romania sunt disponibile pe https://www.alphabank.ro/card-credit-online.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de 30 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele