Centru media

    

Alpha Bank Romania continua sa finanteze achizitia de locuinte prin programul Noua Casa, editia 2024

04 martie 2024

Alpha Housing Noua Casa 2024

Alpha Bank Romania continua sa faciliteze in 2024 accesul proprietarilor aspiranti la programul "Noua Casa". Creditul "Alpha Housing Noua Casa" asigura accesibilitatea cu o dobanda atractiva de 2% + IRCC si cu comision zero pentru analiza dosarului. In acest an, comisionul de administrare a garantiei acordate de stat prin FNGCIMM, a fost redus la 0,15%, fata de 0,30% (in 2022 si 2023), contribuind astfel la imbunatatirea conditiilor generale ale programului.

Cu un avans minim de 5% pentru locuintele cu preturi de pana la 70.000 de euro si 15% pentru locuinte cu preturi cuprinse intre 70.001 si 140.000 de euro, Alpha Bank Romania isi extinde sprijinul catre un spectru larg de potentiali proprietari de locuinte.

"Alpha Bank Romania este recunoscuta pentru expertiza sa in domeniul creditarii ipotecare, punand la dispozitia clientilor numeroase optiuni de produse specifice, de la achizitia de locuinte pana la constructia de locuinte. Implicarea bancii in programul Noua Casa vine firesc pentru a concura solutii de finantare pentru un public specific aflat la inceput de drum - si anume tinerii", a declarat Maria Bogodai, Directorul Segmentului Persoane Fizice Alpha Bank Romania.

Alpha Bank Romania ofera o suita completa de produse ipotecare, inclusiv optiuni cu dobanzi fixe pentru primii cinci ani sau cu dobanzi variabile in lei sau euro, care raspund diverselor nevoi de locuire, fie ca este vorba de achizitionarea sau construirea unei locuinte. In plus, banca ofera solutii dedicate clientilor care se orienteaza spre locuinte eficiente din punct de vedere energetic, prin intermediul creditului „Alpha Green”.

Recunoscand importanta protejarii investitiilor proprietarilor de locuinte, Alpha Bank ofera solutii complete de asigurare pentru locuintele finantate. Clientii au optiunea de a obtine o asigurare de viata, precum si o acoperire cuprinzatoare pentru somaj si incapacitate temporara de munca, asigurand protectie pe tot parcursul procesului de achizitionare a unei locuinte.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de 30 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro

Ultimele stiri

Vezi toate articolele