Centru media

    

Alpha Bank Romania a finalizat transferul operatiunilor locale de retail ale Orange Money

15 ianuarie 2024

sediu Alpa Bank Romania

Alpha Bank anunta finalizarea transferului operatiunilor Orange Money Romania (portofoliul de clienti, activele digitale (aplicatia mobila), portofoliul de carduri de credit si angajatii) incepand cu 12 ianuarie 2024, data la care operatiunile de retail au fost preluate.

Clientii Orange Money Romania vor continua sa beneficieze de produsele si serviciile existente, fara modificari ale beneficiilor si conditiilor contractuale, urmand sa obtina in plus acces la intreaga oferta de servicii bancare a Alpha Bank Romania.

Prin integrarea activitatilor de retail ale Orange Money, Alpha Bank Romania isi extinde semnificativ atat baza de clienti cat si oferta de solutii digitale, devenind astfel un  jucator important in sectorul bancar digital din Romania.

Odata cu finalizarea tranzactiei, specialistilor Alpha Bank li s-au alaturat angajatii Orange Money Romania fiind astfel infiintata o echipa solida de profesionisti capabila sa ofere clientilor solutii de banking complete cu o experienta digitala de ultima ora.

“In urma parcurgerii tuturor etapelor prevazute din punct de vedere legal, suntem bucurosi sa anuntam finalizarea procesului de preluare a operatiunilor locale ale Orange Money de catre Alpha Bank Romania. Astfel, continuam sa imbinam traditia, inovatia si flexibilitatea care ne caracterizeaza, adaugand agilitatea si competentele Orange Money pentru a oferi clientilor nostri o experienta digitala superioara. Multumesc echipelor Orange Money si Alpha Bank pentru efortul depus in indeplinirea acestui obiectiv”,  a declarat Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv al Alpha Bank Romania si Director General al Retelei Internationale Alpha Bank Group.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Cu o prezenta nationala de 30 de ani, banca ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele