Centru media

    

Alpha Bank Romania acorda credite de nevoi personale 100% digital

13 decembrie 2023

Alpha Bank Romania acorda credite de nevoi personale 100% digital

Alpha Bank Romania anunta lansarea acordarii creditelor de nevoi personale intr-un proces 100% digital. Creditul Alpha Rapid ofera acum clientilor posibilitatea de a accesa rapid si convenabil finantari pentru nevoile personale 100% online, in aproximativ 30 minute, la orice ora si in orice zi a saptamanii.

Procesul de obtinere a unui credit de nevoi personale Alpha Rapid devine simplu si rapid. Clientii pot solicita creditul oricand, complet digital, fara sa participe la un video interviu cu un operator uman. Tot ce trebuie sa faca este sa acceseze pagina de internet a bancii www.alphabank.ro de pe orice dispozitiv dotat cu camera video si conectat la internet.

Procedura este una extrem de usoara si prietenoasa, fiind necesara doar cartea de identitate, pe baza careia se face identificarea online si se colecteaza datele necesare. La finalul acestui proces automatizat de acordare a creditului, clientii vor primi banii direct in contul curent, iar contractul de credit semnat digital atat de client cat si de banca va fi primit prin e-mail.

"Aceasta noua initiativa reflecta angajamentul nostru continuu de a aduce solutii inovatoare si accesibile pentru clienti. Redefinim experienta de a obtine un credit, eliminand barierele de timp si spatiu, oferind maxima flexibilitate. Alpha Rapid 100% digital se adreseaza atat clientilor existenti, dar mai ales, spre deosebire de alte produse din piata, clientilor noi, care vor sa inceapa astfel relatia cu Alpha Bank Romania", a declarat Maria Bogodai, Director Divizia Banking Persoane Fizice la Alpha Bank Romania.

Principalele caracteristici ale creditului de nevoi personale Alpha Rapid:

  • Proces 100% online, fara a fi necesar un video interviu;
  • Accesibilitate de pe orice dispozitiv cu camera video si conexiune la internet;
  • Rapiditate in aprobare si disponibilitatea fondurilor;
  • Suma maxima - pana la 49.000 lei;
  • Perioada de acordare - pana la 5 ani;
  • Disponibil in ambele variante de dobanda - fixa si variabila;
  • Zero comision de acordare.

Alpha Bank Romania ramane la dispozitia clientilor sai, oferind solutii financiare inovatoare pentru a satisface nevoile diverse ale comunitatii. Pentru mai multe informatii despre cum se poate obtine 100% online creditul de nevoi personale Alpha Rapid, va invitam sa vizitati pagina de web https://www.alphabank.ro/creditonline

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele