Centru media

    

Alpha Bank Romania, premiata in cadrul SEE Property Forum 2023, la categoria Finantarea anului

02 noiembrie 2023

Premiu Finantarea anului in cadrul galei SEE Property Forum Awards

Alpha Bank Romania a fost premiata la categoria “Finantarea anului”, in cadrul galei SEE Property Forum Awards, eveniment care celebreaza cele mai interesante proiecte, tranzactiile cu cel mai mare impact si personalitati ale pietei imobiliare din România.

Distinctia a fost acordata pentru finantarea de 450 milioane de euro pusa la dispozitia AFI Europe Romania de un sindicat de banci din care Alpha Bank Romania a făcut parte, alaturi de Erste Group Bank, BCR, Raiffeisen Bank International, Raiffeisen Bank Romania.

“Ne bucuram ca am putut sprijini AFI in accesarea celui mai mare credit imobiliar din România. Este nu doar o tranzactie remarcabila, ci si o dovada a puterii colaborarii si a viziunii comune in sprijinirea dezvoltarii durabile”, a declarat Laura Combei, Corporate Manager at Alpha Bank Romania.

Cu o echipa de wholesale experimentata, Alpha Bank Romania a construit parteneriate care au trecut proba timpului si au facilitat dezvoltarea mediului de afaceri local. Companiile pot beneficia de experienta unei echipe de profesionisti cu o cunoastere aprofundata a pietei, a oportunitatilor si a provocarilor, indiferent de domeniul de activitate.

Eveniment international de top al industriei de real estate din România, SEE Property Forum a fost, la cea de-a 9-a editie, principalul punct de intâlnire pentru profesionistii din domeniul imobiliar, care au dezbatut trendurile anului viitor in ceea priveste investitiile, proiectele in dezvoltare sau finantari oferind participantilor o privire de ansamblu asupra peisajului actual al industriei.

Mai multe informatii despre SEE Property Forum si premianti gasiti pe site-ul evenimentului.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe lânga România, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Cu o prezenta nationala de aproape 30 de ani, banca ofera o gama larga de servicii si produse moderne atât pentru persoane fizice, cât si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din România, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele