Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru IMM-uri

27 octombrie 2023

alpha bank este banca anului pentru imm-uri

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru IMM-uri in cadrul evenimentului Financial Leaders’ Hall of Fame 2023, organizat de revista Business Arena.

Distinctia este o recunoastere a angajamentului bancii fata de dezvoltarea si sustinerea segmentului IMM si a eforturilor de a furniza produse si servicii adaptate nevoilor specifice antreprenorilor, pe o piata extrem de competitiva.

”Multumesc organizatorilor pentru acordarea acestei distinctii, pe care o preiau in numele clientilor Alpha Bank si al tuturor colegilor mei ce contribuie activ la elaborarea solutiilor de promovare a Business-ului IMM. Cresterea anuala de peste 30% a originarii de finantari noi IMM, valideaza faptul ca si in 2023 ne-am concentrat in directia obiectivului nostru strategic de a pune nevoile reale ale antreprenorilor, atat in centrul eforturilor noastre de inovare si dezvoltare a produselor si serviciilor dedicate segmentului IMM, cat si pe linia continuarii si accelerarii proiectelor cu componenta transformationala si de digitalizare”, a declarat Dragos Draghici, Director in cadrul Directiei IMM a Alpha Bank Romania.

Alpha Bank Romania participa activ la toate programele destinate dezvoltarii mediului de afaceri: IMM Invest, Agro IMM Invest, IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest, Innovation, Femeia Manager si Start-Up Nation.

De asemenea, banca ofera fermierilor finantari pe baza subventiilor de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), in cadrul Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS).

Totodata, pentru a sustine mediul antreprenorial local si pentru diversificarea portofoliului de produse existent, Alpha Bank Romania a lansat recent un nou produs de creditare dedicat IMM-urilor - Creditul pentru nevoi generale de afaceri, pentru accesarea caruia nu sunt necesare documente justificative.

Gasiti mai multe informatii pe website-ul evenimentului.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Cu o prezenta nationala de aproape 30 de ani, banca ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania: https://www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele