Centru media

    

Groupama si Alpha Bank lanseaza asigurarea "Travel all Seasons" cu suport medical la distanta

03 iulie 2023

asigurare de calatorie

Groupama si Alpha Bank Romania anunta lansarea unei versiuni extinse pentru asigurarea de calatorie ”Travel all Seasons”, produsul oferind suport medical la distanta, prin serviciul de telemedicina IntreabaMedic.

Asigurarea ”Travel all Seasons” se adreseaza clientilor Alpha Bank, persoane fizice care calatoresc in strainatate sau in Romania, atat in scop de afaceri, cat si in scop turistic, si asigura calatorii multiple. Durata asigurarii este de un an si poate include un numar nelimitat de calatorii, cu conditia ca acestea sa nu depasească 30 de zile consecutive.

In functie de necesitati, clientii pot opta pentru pachetul de asigurare care corespunde mai bine nevoilor lor - Standard sau Premium. Clientii care aleg achizitionarea unui pachet Premium au acces la serviciul IntreabaMedic, o platforma inovatoare de suport medical la distanta, sub forma unor micro-consultatii oferite de doctori licentiati, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS, extinderi in acoperirea riscurilor aferente practicarii sporturilor de sezon si acoperiri valabile inclusiv pentru calatoriile pe teritoriul Romaniei.

Totodata, au fost extinse beneficiile pentru membrii familiei asiguratului, acestia beneficiind de acoperirile alese, chiar daca nu calatoresc impreuna.

”Misiunea noastra a fost intotdeauna aceea de a crea pentru clientii si partenerii nostri produse care sa raspunda cat mai bine nevoilor lor si care sa le ofere increderea ca au alaturi un partener pe care se pot baza. Ne bucuram ca avem ocazia de a extinde beneficiile asigurarii de calatorie ”Travel all seasons”, distribuita in parteneriat cu Alpha Bank si ca, impreuna, continuam sa livram cele mai bune solutii clientilor nostri.”, a declarat Alexandru Georgescu, Director National Vanzari Groupama.

„Produsul “Travel All Seasons”, lansat in 2020 sub motto-ul “Calatorii fara griji”, a oferit clientilor Alpha Bank accesul simplu si rapid la un produs de asigurare pentru ei si familia lor. Beneficiile extinse aduse de noul produs vin ca raspuns la comportamentul clientului, la nevoile acestuia de a avea acces la consiliere medicala si, nu in ultimul rand, la a raspunde riscurilor cele mai frecvente care apar.”, a declarat Monica Mihai, Director Bancassurance, Alpha Bank Romania.

Asigurarea poate fi achizitionata foarte simplu si rapid din orice unitate teritoriala Alpha Bank Romania - Agentii si ATM-uri | Alpha Bank.

Despre Groupama

Groupama, lider pe piata de asigurari din Romania, este recunoscut pentru calitatea serviciilor si solutiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienti individuali si peste 80.000 de companii. Parte a unui grup international de asigurari si servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajati deservind peste 13 milioane de clienti la nivel global, Groupama isi orienteaza strategia de dezvoltare in jurul celui mai important partener al sau, clientul, pentru care dezvolta produse si servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care sa ii asigure continuitatea planurilor atunci cand apar evenimente neprevazute. Mai multe informatii pe www.groupama.ro.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 29 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele