Centru media

    

Alpha Bank Romania sustine Bursa de Spectacole si Programul de Voluntariat si la cea de a 30 a editie a FITS

23 iunie 2023

Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2023

Alpha Bank Romania continua parteneriatul de traditie cu Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS), sustinand si in acest an Bursa de Spectacole de la Sibiu si Programul de Voluntariat.

Cel mai mare festival anual de artele spectacolului din Romania si unul dintre cele mai importante din lume, FITS se desfasoara in perioada 23 iunie – 2 iulie, cea de-a 30-a editie avand tema “Miracol”.

“Am ales sa sustinem aceste doua programe ale FITS, respectiv Bursa de Spectacole si Programul de Voluntariat, pentru ca ele reprezinta doua directii de dezvoltare ale bancii noastre: o directie comerciala, precum cea a Bursei in care se intalneste cererea cu oferta de spectacole si cea care vizeaza viitorul si dezvoltarea prin interactiunea din interior cu mari artisti si personalitati prezente la Sibiu. Prin Programul de Voluntariat, tinerii care aleg sa fie voluntari sunt expusi la o experienta unica: accesul in universul fascinant al FITS. Suntem onorati si bucurosi sa sustinem Miracolul FITS de la Sibiu la implinirea a 30 de editii”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director Marketing Alpha Bank Romania.

Bursa de Spectacole de la Sibiu, structura asociata a FITS, este o importanta retea culturala care mijloceste legatura dintre festivaluri si artisti, companii independente sau institutii de stat din domeniul artelor spectacolului. A fost creata pentru a acorda sanse tuturor artistilor, operatorilor culturali, institutiilor de spectacole sau retelelor culturale sa intalneasca producatori importanti din intreaga lume.

Programul de Voluntariat este o scoala non formala inovatoare, cu participanti atat din spatiul sibian, cat si din cel national si international. Programul ofera oportunitati de training, dobandire de experienta pentru o reusita mai buna in piata muncii, formarea de noi deprinderi, familiarizarea cu diferite sisteme operationale si structuri organizatorice, mandria de a fi parte activa a comunitatii, dar si implicarea intr-o organizatie prestigioasa.

Editia din acest an a Festivalul International de Teatru de la Sibiu reuneste circa 3.300 de participanti din 73 de tari, pentru un numar de aproximativ 800 de spectacole si evenimente desfasurate in 75 de spatii de joc. FITS are trei componente majore, care impart evenimentele prezentate in format fizic, online si hibrid in: spectacole indoor, spectacole outdoor si evenimente speciale.

Publicul poate consulta programul festivalului pe zile si categorii, pe www.sibfest.ro.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele