Centru media

    

Clientii persoane fizice isi pot deschide cont la Alpha Bank Romania 100% online, fara video-interviu

16 mai 2023

Digital onboarging

Alpha Bank Romania a lansat platforma de digital onboarding prin care clientii noi persoane fizice pot deschide un cont curent 100% de la distanta, rapid, in cateva minute. Procesul este extrem de simplu si prietenos si nu presupune angajarea intr-un apel video cu un reprezentant al bancii.

Primul produs disponibil este pachetul Alpha Online, care contine un cont curent in lei, online banking si card de debit care ofera acces la o gama larga de servicii cu zero comisioane.

Totodata, prin online banking, clientii pot beneficia de o oferta variata de produse de economisire. Dobanzile oferite pentru depozite la termen la maturitatea de 12 luni se incadreaza intre 7,10 - 7,40% pentru lei si 2,30 - 3,30% pentru euro.

“Prin platforma de digital onboarding le oferim clientilor o modalitate simpla, sigura si rapida de a incepe o relatie avantajoasa cu Alpha Bank. Clientii isi pot muta economiile „la mai bine” in cativa pasi simpli, fara hartii, fara sa caute loc de parcare, fara sa se invoiasca de la serviciu pentru a se adapta programului de lucru din sucursale. Contul poate fi deschis de oriunde, printr-o simpla vizita pe website-ul bancii. Este nevoie doar de cartea de identitate, iar procedura de urmat este una foarte prietenoasa. Nu trebuie nici macar sa astepti la coada pentru a intra in dialog video cu un reprezentant al bancii. Semnarea documentelor se face digital si toata corespondenta se livreaza prin e-mail. Accesul la online banking se acorda pe loc si odata cu el clientii au la indemana o gama variata de solutii de economisire la dobanzi atractive”, a declarat Florin Branici, Director Digital Banking si Canale Alternative, Alpha Bank Romania.

Contul poate fi deschis oricand, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, prin accesarea website-ului alphabank.ro de pe orice dispozitiv dotat cu camera si acces la internet (smartphone, tableta, laptop, desktop).

Platforma tehnica ce sustine intregul proces integreaza cele mai avansate tehnologii privind identificarea persoanelor la distanta cu ajutorul elementelor biometrice, verificarea documentelor de identitate si semnarea electronica a documentelor.

Dupa finalizarea interactiunii online, toate informatiile si documentele necesare (informatii cont, termeni contractuali etc.) sunt distribuite prin intermediul e-mailului sau prin SMS. Accesul la cont prin online banking se acorda instant, iar cardul de debit se livreaza prin curier in maximum doua zile lucratoare.

Odata cu accesul la online banking, clientii pot beneficia imediat de oferta atractiva a bancii pentru solutiile de economisire.

Cei 3 pasi pentru a-ti muta economiile la Alpha Bank Romania:

  • Accesarea website-ului alphabank.ro si deschiderea online a pachetului Alpha Online cu cont curent, online banking si card de debit;
  • Transferul fondurilor disponibile in contul nou deschis;
  • Alocarea profitabila a fondurilor transferate in produsul de economisire dorit si gestionarea economiilor prin intermediul aplicatiei online.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele