Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul Cea mai admirata campanie de brand

27 aprilie 2023

Ferma de lei - Cea mai admirata campanie de brand 2022

Alpha Bank Romania a primit premiul pentru Cea mai admirata campanie de brand in cadrul evenimentului Brand Excellence Hall of Fame Awards 2023, organizat de revista Business Arena. Distinctia a fost acordata pentru campania Ferma de Lei, derulata in toamna anului 2022, pentru atragerea de depozite de la persoane fizice si cresterea numarului de clienti activi.

Campania, semnata de agentia de creatie DDB Romania, are ca element central un spot TV care transmite cu umor un mesaj simplu si puternic: “Inmulteste-ti leii!”. Povestea Fermei de Lei de la Alpha Bank, exemplificata prin legatura metaforica dintre moneda noastra nationala – Leul si transpunerea intr-un mesaj cu empatizare cultural-folclorica atat prin personaj, cat si prin muzica folosita, sustine capacitatea intregii echipe Alpha Bank Romania de a genera valoare, functionalitate, emotie si apartenenta pentru clientii sai.

Acest premiu rasplateste o campanie cu o componenta creativa iesita din tiparele comunicarii clasice din domeniul bancar. A fost o creatie care a iesit in evidenta in calupul publicitar, dar ce conteaza cel mai mult este faptul ca, dincolo de aceasta latura creativa, campania a generat rezultate de business peste medie”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director Marketing Alpha Bank Romania.

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Business Arena.  

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele