Centru media

    

Interes crescut pentru cardul co-branded Mobexpert - Alpha Bank

06 martie 2023

Mobexpert Credit Card la 6 luni de la lansare

La 6 luni de la lansarea Mobexpert Credit Card, utilizatorii au facut cumparaturi de peste 10 milioane de lei din magazinele celui mai mare producator si retailer de mobilier din Romania, au apreciat fluxul rapid de aprobare si avantajele unui card premium, confirmand interesul crescut pentru acest produs.

Peste 50% dintre cardurile de cumparaturi co-branded Mobexpert - Alpha Bank emise sub sigla Mastercard  au fost aprobate instant, direct in magazinele Mobexpert

Aproape 75% dintre clientii Mobexpert au preferat sa achizitioneze cu Mobexpert Credit Card la prima tranzactie produse din categoria mobilier general: canapele, dormitoare, saltele, mobilier living si dining. In proportie de 14% au ales sa achite comenzi din categoria decoratiuni, iar 8% au platit cu cardul mobilierul de bucatarie. Din magazinele Mobexpert au fost cumparate cu Mobexpert Credit Card la prima tranzactie peste 2000 de produse, majoritatea clientilor preferand sa achizitioneze si serviciile de transport si montaj, la care au beneficiat de discountul de 50% in baza cardului de credit.

Pe langa achizitiile de produse Mobexpert, cardurile co-branded au fost utilizate si in magazinele de electronice si electrocasnice, de imbracaminte si incaltaminte sau materiale de constructii si pentru cumparaturi de zi cu zi la supermarket.

„Ne bucuram ca Mobexpert Credit Card este apreciat de catre clientii nostri pentru ca le ofera cele mai avantajoase conditii de achizitie pentru mobilarea si decorarea casei, fiind un produs unic pe segmentul home & deco. De ce este Mobexpert Credit Card un produs financiar unic pentru piata de mobilier si decoratiuni din Romania? Pentru ca ofera clientilor nostri posibilitatea sa achite in pana la 36 de rate fara dobanda, sa beneficieze de avantaje unice la produsele si serviciile Mobexpert si sa il utilizeze si in magazinul nostru online. In viitor, impreuna cu Alpha Bank si Mastercard pregatim extinderea listei de beneficii atasate cardului valabila atat la Mobexpert, cat si la alti parteneri din piata”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

„Prin intermediul parteneriatului de lunga durata cu Mobexpert si cu expertiza Mastercard, continuam sa oferim produse financiare dedicate, care vin in intampinarea nevoilor de finantare a clientilor si ofera posibilitatea unei gestionari eficiente si predictibile a bugetului personal. Interesul clientilor pentru Mobexpert Credit Card a crescut constant, fluxul de aprobare rapid si beneficiile premium fiind motivele principale pentru care clientii aleg aceasta solutie de finantare. Ne bucura rezultatele inregistrate in primele 6 luni de la lansare, iar in perioada urmatoare ne concentram pe imbunatatirea experientei clientului atat in magazine, cat si pe platforma online a  Mobexpert”, a afirmat Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.

„Cardul de credit Mastercard Mobexpert emis de Alpha Bank ii ajuta pe clienti sa isi indeplineasca mai usor dorintele, de la amenajarea locuintei la cumparaturile de zi cu zi, totul printr-un proces de plata simplu, rapid si sigur, cu acces la o serie de avantaje unice. Iar rezultatele, dupa sase luni de la lansare, confirma relevanta acestui produs financiar pe piata locala. Prin platformele si expertiza noastra, ramanem partenerul de tehnologie si inovatie ce aduce plusvaloare atat clientilor nostri, cat si industriei in general”, a spus Elena Dinca, Head of Sales, Mastercard Romania.

Prin intermediul Mobexpert Credit Card, clientii retailer-ului beneficiaza de pana la 36 de rate fara dobanda pentru achizitii din magazinele Mobexpert sau online pe www.mobexpert.ro. De asemenea, clientii se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele Mobexpert care nu beneficiaza de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de livrare Door to Door si Premium (mobilier si bucatarii). Aceste beneficii sunt completate si de acces gratuit si nelimitat in lounge-urile Aeroportului International Henri Coanda, cat si din cadrul Aeroportului International din Viena, asigurare gratuita pentru cumparaturi online si alte beneficii premium oferite de catre Mastercard.

Mobexpert Credit Card este un card de credit Gold, emis sub sigla Mastercard, care poate fi obtinut in showroom-urile Mobexpert si in reteaua de unitati ale Alpha Bank. Cardul poate fi utilizat in Romania si in strainatate, pentru cumparaturi online, la comercianti si pentru retrageri de la ATM.

 

Despre Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost infiintat in 1993 si este o companie 100% romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan Sucu. Mobexpert este o companie vertical integrata, care porneste cu designul si proiectarea produselor, trece cu acestea prin fabricare si retail, pana in spatiul clientului final. Reteaua regionala a Mobexpert numara 27 de hipermagazine si magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online www.mobexpert.ro

Grupul Mobexpert are 2.100 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 250 milioane euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, opt fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Mobexpert include si 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate in Bucuresti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava si Constanta.

Pentru mai multe informatii despre Mobexpert:  www.mobexpert.ro

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil Android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

 

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Misiunea noastra este sa generam si sa dezvoltam o economie digitala atotcuprinzatoare, care sa ofere tranzactii sigure, simple, inteligente si accesibile, in beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur si prin retele impenetrabile, prin parteneriate si cu pasiune, inovatiile si solutiile noastre le permit persoanelor fizice, institutiilor financiare, guvernelor si companiilor sa isi atinga potentialul maxim. Coeficientul nostru de decenta (DQ) este pilonul de baza al culturii care ne reprezinta si pe care se sprijina tot ceea ce facem in companie si in afara ei. Conexiunile noastre acopera peste 210 tari si teritorii, astfel incat construim o lume sustenabila care le ofera tuturor accesul la posibilitati de nepretuit.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele