Centru media

    

Alpha Bank Romania finanteaza achizitia de locuinte prin programul Noua Casa si in 2023

20 februarie 2023

Programul Noua Casa 2023

Alpha Bank Romania continua acordarea de credite “Noua Casa” si in editia din acest an a programului de facilitare a achizitiei de locuinte. Banca ofera creditul “Alpha Housing Noua Casa” cu o dobanda de 2% + IRCC (indicele de referinta pentru creditele consumatorilor) si comision 0 pentru analiza dosarului.

Avansul minim necesar este de 5% pentru locuintele cu un pret mai mic sau egal cu 70.000 euro, echivalent in lei, si minim 15% pentru locuintele cu pretul cuprins intre 70.001 euro si 140.000 euro.

“Continuam si anul acesta implicarea in programul Noua Casa, o initiativa care ramane importanta pentru piata locala. Alpha Bank Romania este recunoscuta pentru expertiza sa in creditarea ipotecara, fiind permanent preocupata sa ofere clientilor cele mai bune solutii de finantare”, a declarat Maria Bogodai, Director Segment Persoane Fizice, Alpha Bank Romania.

Alpha Bank Romania ofera o gama completa de produse ipotecare, cu dobanzi fixe in primii 5 ani ai creditului sau variabile, in lei sau euro, pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta sau sa construiasca o casa. Totodata, banca ofera solutii dedicate clientilor care se orienteaza spre locuinte eficiente din punct de vedere energetic, prin intermediul creditului „Alpha Green”.

Banca ofera, de asemenea, solutii complete pentru asigurarea locuintei finantate. Optional, clientii pot achizitiona o asigurare de viata si o asigurare completa care acopera riscul de somaj si incapacitate temporara de munca. 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele