Centru media

    

Ramona Grigore a primit premiul Legaturi durabile, in cadrul Galei Premiilor Revistei Cariere

15 decembrie 2022

Premiu Ramona Grigore

Ramona Grigore, Director Resurse Umane Alpha Bank Romania, a primit premiul Legaturi durabile - Premiu Special pentru programe si proiecte privind retentia angajatilor si atragerea talentelor, in cadrul Galei Premiilor Revistei Cariere 2022. Evenimentul a marcat implinirea a 20 de ani de la prima aparitie editoriala a Revistei Cariere. 

“Va multumesc pentru premiu si felicitari pentru cei 20 de ani! Alpha Bank a investit constant in programe speciale de formare a abilitatilor specializate pentru munca bancara, formand si reconvertind sute de candidati, deveniti angajati, in tainele specifice industriei bancare. Avem o forta considerabila de know-how, programe dedicate si platforme de invatare, Buddies specializati pentru a transmite informatiile cheie care sa asigure cunostinte si adaptare rapida tinerilor absolventi, carora Alpha Bank decide sa le ofere sansa de debut intr-o cariera bancara. Ne concentram pe retentia celor mai bune talente in organizatie, dar si a potentialului pe care il vedem, prin oferirea de oportunitati de crestere profesionala in special colegilor din Reteaua de Unitati, care fac pasi ambitiosi in rolurile din front office, din ce in ce mai complexe, dar deopotriva migreaza spre roluri din Centrala Bancii, unde experienta de lucru direct cu clientii este un mare atu. Mentinem in acest fel un ecosistem viu, alimentand constant setea de cunoastere si dorinta de crestere profesionala”, a declarat Ramona Grigore.

Gala Premiilor Revistei Cariere 2022 a celebrat excelenta, implicarea, profesionalismul si a premiat oameni care s-au remarcat prin viziune si care si-au lasat amprenta asupra societatii si a mediului de business, dar si povesti care inspira si proiecte inovatoare sau cu impact in comunitate.

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Cariere.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a devenit prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele