Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru Economisire, in cadrul Galei Premiilor Piata Financiara

08 decembrie 2022

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru Economisire

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru Economisire, in cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, eveniment organizat pe 8 decembrie.

“Una dintre cele mai dinamice banci pe palierul de economisire, in ultimii ani a gasit mereu solutii atractive cu care sa atraga clientii si sa le satisfaca multe preferinte pe care nu le regaseau in oferta concurentei. Cu siguranta inceputul a fost facut cu acele depozite pe termene mai putin uzitate, iesite din tipicul ROBID-urilor. Apoi, apetitul digital a facut ca economisirea sa capete accente din ce in ce mai prietenoase si de facilitate. Alpha Progressive, produs premiat si de revista noastra la un moment dat, e unul dintre cele mai atractive produse din piata. La fel de cautate sunt si Depozitul Tu Decizi sau contul de economii Alpha Premier. As remarca faptul ca premianta a reusit sa isi convinga clientii fara a escalada pricing-ul si si-a promovat unul dintre produse cu o campanie de imagine extrem de atractiva si apreciata de public”, a aratat Mihai Sandoiu, Director General al Finmedia, organizatorul evenimentului.

„Este un premiu care ne onoreaza, va multumesc in numele echipei Alpha Bank Romania. Distinctia este o recunoastere a capacitatii bancii de a oferi clientilor solutii de economisire potrivite, intr-un mediu economic provocator. Oferta Alpha Bank sustine comportamente financiare diversificate, de la conturi de economii cu posibilitatea de a economisi automat, la depozite pe termen scurt si mediu cu plata la scadenta sau lunara a dobanzii in lei, euro, dolari si lire sterline pana la depozite pe termen lung de pana la 3 ani in lei”, a declarat Mario Penados, Director Personal Banking si Data Analytics, Alpha Bank Romania.

Ajunsa la cea de-a XXVII-a editie, Gala Premiilor Revistei Piata Financiara a premiat cei mai importanti jucatori din piata financiar-bancara din Romania pentru performantele obtinute in 2022. Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Piata Financiara.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, in 2019 a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a devenit prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele