Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul Excellence in Banking Customer Service

23 noiembrie 2022

Premiu Business Arena - EXCELLENCE IN BANKING CUSTOMER SERVICE

Alpha Bank Romania a primit premiul „Excellence in Banking Customer Service”, in cadrul Galei „Business Arena Awards for Excellence 2022”, eveniment ce a avut loc pe 22 noiembrie.

Distinctia acordata este o recunoastere a “modelului de business al bancii, care ofera clientilor produse remarcabile si inovatoare, mentinand angajamentul de a promova incluziunea financiara”.

Evenimentul incurajeaza excelenta in afaceri si celebreaza inovatia, in cadrul galei fiind premiati cei mai importanti jucatori din piata financiar-bancara din Romania, antreprenori, manageri si companii, pentru performantele obtinute in 2022.

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Business Arena.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe lânga România, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atât pentru persoane fizice, cât si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din România dupa ce, in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele