Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru IMM-uri

26 octombrie 2022

Premiu Banca Anului pentru IMM-uri

Alpha Bank Romania a primit premiul Banca Anului pentru IMM-uri in cadrul evenimentului Financial Leaders’ Hall of Fame 2022, organizat de revista Business Arena.

Distinctia a fost acordata pentru “realizarile semnificative in sustinerea segmentului IMM prin produse si servicii inovatoare care sprijina finantarea sustenabila, productivitatea si dezvoltarea digitala”.

“Va multumim pentru acordarea acestui premiu, care ne onoreaza si valideaza focusul nostru constant de a sustine antreprenorii. Este o distinctie pe care o dedic in egala masura clientilor nostri si tuturor colegilor mei implicati in promovarea si dezvoltarea Business-ului IMM. Obiectivul nostru principal este de a raspunde rapid si cat mai personalizat nevoilor reale si diversificate ale clientilor IMM. Suntem astfel permanent angajati in directia dezvoltarii de produse inovatoare si construirii de parteneriate strategice, sustinute prin prioritizarea de investitii cu componenta transformationala”, a declarat Dragos Draghici, Director in cadrul Directiei IMM a Alpha Bank Romania.

Alpha Bank Romania participa in mod activ la programele guvernamentale destinate dezvoltarii sectorului privat – prin Programul IMM INVEST PLUS pentru componentele: IMM Invest Romania, Agro IMM Invest, IMM Prod, Rural Invest, Innovation si Garant Construct.

De asemenea, Alpha Bank a fost selectata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT) ca banca partenera in cadrul „Programelor nationale pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor” si  ofera solutii optime de finantare fermierilor si investitorilor din mediul rural prin protocolul de colaborare semnat cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Business Arena.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele