Centru media

    

Aplicatia Alpha PhonePOS, premiata de Visa pentru rezultate remarcabile

17 octombrie 2022

VISA award pentru Alpha PhonePOS

Aplicatia Alpha PhonePOS a fost premiata pentru rezultatele remarcabile obtinute, in cadrul VISA Acquiring, eveniment ce a avut loc pe 13 octombrie 2022, la Bucuresti.

Alpha PhonePOS, solutia Tap to Phone lansata de Alpha Bank Romania in 2020, a fost recunoscuta ca solutie de top in randul bancilor locale, dar si la nivel european, pe baza performantelor comerciale solide.

Premiul a fost inmanat domnului Viorel Vasile, Cards Unit Manager Alpha Bank Romania, in prezenta reprezentantilor Visa: Philippe Tignol - Senior Director Visa, Elena Oprea - Acquiring & Acceptance Director Visa Romania, Bulgaria, Croatia si Slovenia si Katarzina Zubrzycka - Head of Merchant Sales Visa CEE.

„Distinctia oferita de VISA certifica nivelul de performanta atins de aplicatia Alpha PhonePOS, cea mai avansata solutie de plata la livrare existenta pe piata locala si cu vizibilitate semnificativa la nivel european. Comerciantii locali au primit foarte bine aceasta solutie inovatoare, care s-a dovedit un instrument eficient atat pentru marile afaceri in dinamica, cat si un catalizator al platilor digitale pentru micii intreprinzatori”, a declarat Viorel Vasile.

Alpha PhonePOS este prima aplicatie lansata de o banca din Romania ce poate transforma orice dispozitiv mobil cu sistem Android in POS si permite acceptarea platilor cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC.

Putand fi utilizata fara o investitie suplimentara in echipamente si consumabile, Alpha PhonePOS a dat posibilitatea antreprenorilor si liber profesionistilor sa accepte plati contactless rapid si in siguranta, imbunatatind totodata experienta de plata pentru clienti.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania, dupa ce in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele