Centru media

    

Alpha Bank Romania, premiata pentru promovarea si protejarea drepturilor de proprietate industriala

19 septembrie 2022

Premiul de Excelenta in cadrul Galei Proprietatii Industriale

Alpha Bank Romania a primit Premiul de Excelenta in cadrul celei de a IV-a editii a Galei Proprietatii Industriale, organizata de Grupul editorial Universul Juridic. Distinctia a fost acordata pentru performante deosebite in activitatea de afirmare, promovare si protejare a drepturilor de proprietate industriala in anul 2022.

“Va multumim pentru premiu, este o distinctie care ne onoreaza si ne bucura. Este greu sa ne imaginam o companie moderna fara logo si sa vorbim despre evolutie fara sa facem referire la brand. Logo-ul Alpha Bank isi are originea in primele monede batute in Grecia in secolul al Vl-lea i.Hr., la Aegina, având pe avers o broasca testoasa, emblema insulei, iar pe revers un patrat divizat in mai multe sectiuni. Si ce poate fi mai potrivit pentru o banca decât sa isi aleaga simbolul de pe o moneda?”, a spus Bogdan Munteanu, Director Regional Alpha Bank Romania, la evenimentul organizat pe 15 septembrie 2022.

Gala, precedata de o masa rotunda unde cei mai importanti specialisti la nivel national au dezbatut provocarile din domeniu, reprezinta un moment important, de promovare si rasplatire a eforturilor si performantelor atinse de principalii jucatori angajati in afirmarea, respectarea si apararea drepturilor de proprietate industriala din România.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe lânga România, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atât pentru persoane fizice, cât si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar românesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din România dupa ce, in 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele