Centru media

    

Mobexpert si Alpha Bank lanseaza un card co-branded premium in parteneriat cu Mastercard

28 iulie 2022

Mobexpert Credit Card este un card de credit de tip Gold emis sub sigla Mastercard

Mobexpert si Alpha Bank Romania lanseaza un card de cumparaturi co-branded prin intermediul caruia clientii celui mai mare producator si retailer de mobilier din Romania pot beneficia de pana la 36 de rate fara dobanda pentru achizitii in magazinele Mobexpert si online pe www.mobexpert.ro. In plus, clientii se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele care nu beneficiaza de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de transport si montaj.

Mobexpert Credit Card este un card de credit, de tip Gold, emis sub sigla Mastercard, ce poate fi folosit oriunde in lume, permite inrolarea in cele mai cunoscute portofele digitale (Apple Pay si Google Wallet) si ofera, pe langa beneficiile speciale din cadrul Mobexpert, acces la multiple alte beneficii pe care Alpha Bank le acorda clientilor cardurilor de credit Mastercard prin programele Premium. Acestea includ rate fara dobanda la comerciantii parteneri, puncte de loialitate Alpha Shop, acces gratuit in lounge-urile Business din aeroporturile internationale Otopeni si Viena, asigurare la cumparaturile online etc.

„Lansarea Mobexpert Credit Card face parte din strategia noastra de extindere a ofertei actuale de servicii de finantare. In colaborare cu partenerii nostri de incredere, Alpha Bank si Mastercard, am dezvoltat un nou produs, cardul de credit co-branded, cu scopul de o oferi cele mai avantajoase conditii de achizitie in cadrul magazinelor Mobexpert. Am observat in ultimul an interesul crescut al clientilor nostri pentru achizitii prin programele de creditare. De aceea, am dezvoltat un card premium de finantare fara dobanda, ce faciliteaza achizitia de mobilier si decoratiuni pentru clientii nostri. In plus, oferim beneficii multiple pentru cumparaturi in magazinele noastre, astfel incat fiecare client sa poata alege cea mai potrivita varianta de amenajare a locuintei sale. Dorim sa oferim o experienta memorabila clientilor Mobexpert, iar impreuna cu partenerii Alpha Bank si Mastercard, consider ca in acest moment acordam conditii avantajoase de achizitie in cadrul magazinelor Mobexpert", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

„Suntem bucurosi sa marcam finalizarea unui nou proiect in cadrul parteneriatului de lunga durata pe care il avem cu Mobexpert, unul dintre cele mai puternice branduri romanesti. Contribuim astfel la strategia echipei Mobexpert de diferentiere a ofertei de servicii financiare, cu un card de credit din gama premium, sustinut de expertiza Mastercard. Astfel, in cadrul unui proces de aprobare instant, direct in magazin, oferim clientilor Mobexpert o solutie de finantare moderna cu multiple beneficii atasate”, a afirmat Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail, Alpha Bank Romania.

„Experienta de utilizare pe care o oferim clientilor nostri se afla in centrul tuturor initiativelor noastre - de la tranzactii sigure si rapide, la solutii inovatoare si beneficii personalizate, de nepretuit. Iar acest lucru se reflecta si in configurarea segmentelor de carduri Premium si de credit, segmente unde Mastercard este lider de piata. Ne bucuram sa extindem portofoliul cu acest nou produs de credit card premium dezvoltat alaturi de partenerii nostri Mobexpert si Alpha Bank. Consumatorii au acum la dispozitie inca un instrument de plata pentru a achizitiona ceea ce isi doresc, in cel mai scurt timp si in cele mai avantajoase conditii”, a spus Elena Dinca, Account Director, Mastercard Romania.

Cardul poate fi obtinut in showroom-urile Mobexpert si in reteaua de unitati ale Alpha Bank, iar utilizatorii pot primi o limita de pana la 15.000 euro (echivalent in lei) pe care o pot utiliza in rate fara dobanda sau cu o perioada de gratie de pana la 50 de zile.

 

Despre Mobexpert

Fondat in 1993, Mobexpert este in prezent cel mai puternic brand romanesc de mobilier si decoratiuni. Reteaua regionala a Mobexpert numara 27 de hipermagazine si magazine de dimensiuni mai mici, precum si un magazin online, www.mobexpert.ro.
Grupul Mobexpert are astazi o structura unica, integrata pe verticala, ceea ce il deosebeste pe piata din Romania. Incepand cu conceptul de design, creatie de produs si productia in cele 8 fabrici Mobexpert, urmat de vanzarea de mobilier si decoratiuni in magazinele fizice Mobexpert dar si in magazinul online, continuand cu serviciile personalizate de consultanta in amenajare ale designerilor Mobexpert, dar si cu activitatile de logistica si import printr-o retea de peste 400 de furnizori din intreaga lume, si combinand din ce in ce mai mult tehnologia in toate activitatile grupului, Mobexpert creeaza o experienta memorabila, zi de zi, in casele clientilor sai.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit,  Luxemburg si Cipru.

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil Android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania dupa ce in anul 2001 a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

 

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Misiunea noastra este sa generam si sa dezvoltam o economie digitala atotcuprinzatoare, care sa ofere tranzactii sigure, simple, inteligente si accesibile, in beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur si prin retele impenetrabile, prin parteneriate si cu pasiune, inovatiile si solutiile noastre le permit persoanelor fizice, institutiilor financiare, guvernelor si companiilor sa isi atinga potentialul maxim. Coeficientul nostru de decenta (DQ) este pilonul de baza al culturii care ne reprezinta si pe care se sprijina tot ceea ce facem in companie si in afara ei. Conexiunile noastre acopera peste 210 tari si teritorii, astfel incat construim o lume sustenabila care le ofera tuturor accesul la posibilitati de nepretuit.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele