Centru media

    

Alpha Bank Romania ofera cetatenilor ucraineni refugiati un pachet de cont curent pentru servicii bancare esentiale

14 martie 2022

Pachet de cont curent pentru refugiati ucraineni

Alpha Bank Romania a pregatit pentru cetatenii ucraineni refugiati in Romania un pachet de cont curent fara comisioane pentru servicii bancare esentiale, pentru realizarea operatiunilor curente de intretinere, pe perioada cat se afla in Romania.

Pachetul  Speranta, in ucraineana  Надія (Nadiya), include un cont curent in lei, un cont curent in valuta (EUR sau USD, in functie de preferinta clientului) si un card de debit in lei.

Principalele beneficii ale pachetului sunt:

Cont curent in RON

ZERO comision administrare cont

Cont curent in valuta (EUR sau USD, in functie de preferinta clientului)

ZERO comision administrare cont

Card de debit in RON

AlphaCard Enter More Visa

ZERO taxe de emitere

ZERO comision anual de administrare card

Incasari de la clientii altor banci

ZERO comision la orice incasare

Retrageri numerar de la ATM-urile Alpha Bank din Romania

ZERO comision retragere numerar

Retrageri numerar de la ATM-urile altei banci din Romania

ZERO comision retragere numerar

 

Mai multe informatii despre pachetul  Speranta /  Надія (Nadiya), in limbile ucraineana si romana, pot fi gasite pe site-ul Alpha Bank Romania aici.

Intreaga retea de ATM-uri si POS-uri Alpha Bank Romania accepta carduri de debit sau credit emise in Ucraina, iar banca noastra a luat masurile necesare pentru alimentarea corespunzatoare cu cash a bancomatelor aflate in zonele de granita, in vederea sustinerii fluxului de refugiati.

De asemenea, din punct de vedere al serviciilor Moneygram, culoarul Ucraina-Romania este deschis si functioneaza normal.   

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu operatiuni de banca universala. Banca sistemica, cu o prezenta nationala de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ.

Alpha Bank Romania este una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar romanesc, fiind prima banca ce a lansat pe piata locala o aplicatie care transforma un dispozitiv mobil android intr-un terminal POS. Totodata, a realizat prima emisiune de obligatiuni ipotecare din Romania dupa ce a fost prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte.

Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Activitatile internationale ale Grupului se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele