Centru media

    

Aplicatia Alpha PhonePOS, premiata in cadrul Galei eFinance

10 februarie 2022

Alpha PhonePOS este prima aplicatie care poate transforma orice dispozitiv mobil cu sistem Android in POS

Aplicatia Alpha PhonePOS a fost premiata la categoria e-Product, in cadrul Galei eFinance, eveniment ce a avut loc pe 9 februarie.

Alpha Bank Romania a primit aceasta distinctie pentru “extinderea folosirii solutiei inovatoare Alpha PhonePOS pe parcursul anului trecut, prin multiple parteneriate, contribuind la digitalizarea comertului si cresterea acceptarii platilor cu cardul pe piata locala”.

„Va multumesc in numele echipei Alpha Bank Romania pentru distinctia oferita. Cautam tehnologii care sa sustina afacerile dinamice si ne-am dorit sa facem platile mai simple, sigure si eficiente. Alpha PhonePOS a creat noi oportunitati pentru o intreaga categorie de profesii liberale si in multe alte domenii, iar aprecierea partenerilor si clientilor nu poate decat sa ne bucure si sa ne motiveze. Le multumim si ii asiguram ca vor avea in continuare tot sprijinul nostru in dezvoltarea business-urilor”, a declarat Raluca Oprea Urioc, Director Adjunct Directia Acceptare, Unitatea Carduri, Alpha Bank Romania.

Alpha PhonePOS este prima aplicatie lansata de o banca din Romania ce poate transforma orice dispozitiv mobil cu sistem Android in POS si permite acceptarea platilor cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC.

Cea de-a XIX a editie a Galei premiilor eFinance, organizata de Finmedia si revista Piata Financiara, a recompensat cele mai ambitioase, inspirate, complexe si inovatoare proiecte din anul trecut aferente zonei de convergenta a sectoarelor financiar – bancar si IT&C.

 Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul revistei Piata Financiara. 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu o prezenta la nivel national de peste 25 de ani. Oferim o gama larga de servicii si produse moderne pentru persoane fizice, precum si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Suntem una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar din Romania, fiind prima banca ce a introdus in cadrul ofertei sale creditele pentru locuinte. Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele