Centru media

    

PayU, eMAG si Alpha Bank Romania extind serviciul Instant Money Back in Ungaria

10 ianuarie 2022

PayU, eMAG si Alpha Bank Romania extind serviciul Instant Money Back in Ungaria

Dupa succesul inregistrat pe piata locala, PayU, eMAG si Alpha Bank Romania extind serviciul Instant Money Bank si in Ungaria, astfel incat clientii eMAG care efectueaza plati online cu un card salvat si fac un retur, primesc contravaloarea produselor returnate in maximum 30 de minute de la solutionarea returului.

Instant Money Back este rezultatul inovatiei si al parteneriatului puternic PayU – eMAG - Alpha Bank, care utilizeaza platformele Mastercard MoneySend si VISA Direct.

Serviciul Instant Money Back este un proiect dezvoltat si lansat in premiera europeana in 2019, in Romania, Alpha Bank certificand acest nou tip de tranzactie, in timp ce PayU Romania a dezvoltat intregul flux operational care faciliteaza realizarea tranzactiei in mai putin de 30 de minute pentru clientii eMAG. Pentru a beneficia de Instant Money Back, clientii eMAG pot utiliza cardurile deja salvate in cont sau pot salva cardul la finalizarea comenzii.

„Prin introducerea solutiei Instant Money Back, PayU, impreuna cu partenerii sai, a oferit un produs  unic in Europa, pe care, dupa lansarea pe piata locala, il implementeaza pentru prima data pe o piata externa. Pe fondul accelerarii generate de pandemie a platilor cu cardul, acest serviciu a contribuit la cresterea increderii si imbunatatirea experientei celor care fac cumparaturi pe platformele de comert electronic, oferindu-le un context sigur, simplu si rapid pentru a face achizitii online. Prin lansarea Instant Money Back nu oferim doar o experienta buna la achizitie, ci si una similara la returnarea banilor”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU Romania.

La randul sau, Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG, a spus: “Cautam permanent sa le oferim clientilor nostri servicii cu valoare adaugata, care ii ajuta sa economiseasca timp si bani. Prin intermediul Instant Money Back, mai bine de jumatate de milion dintre clientii eMAG din Romania au primit banii inapoi in cateva minute de la validarea unui retur. In plus, atunci cand fac un retur la easybox, clientii Genius primesc banii inapoi pe card imediat ce au inchis usa lockerului. Ne bucuram ca putem oferi acum acest serviciu extrem de apreciat acasa si clientilor nostri din Ungaria”.

“Dezvoltarea acestui serviciu impreuna cu un retailer important si in premiera europeana a reprezentat un pas semnificativ pentru Alpha Bank Romania. La doi ani distanta, suntem incantati sa putem sustine cresterea clientilor nostri in regiune, tot printr-o colaborare cu PayU si eMAG, in urma careia punem la dispozitia partenerilor nostri un serviciu inovator, menit sa imbunatateasca semnificativ experienta de plata a consumatorilor din piata vecina”, a declarat Viorel Vasile, Director Unitatea Carduri in cadrul Alpha Bank Romania.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu o prezenta nationala de peste 25 de ani. Oferim o gama larga de servicii si produse moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Suntem una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar din Romania, fiind prima banca ce a introdus in oferta sa creditele pentru locuinte. Compania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia.

 

Despre PayU

PayU este divizia fintech si plati online a Prosus, un grup global din domeniul online si unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie din lume. PayU este principalul furnizor de servicii de plata online in 50 de piete cu crestere accelerata, preocupat de crearea de servicii financiare de ultima ora adaptate nevoilor a peste 450.000 de comercianti si milioane de consumatori. Dedicat dezvoltarii oamenilor prin intermediul serviciilor financiare si crearii unei lumi fara frontiere financiare, in care toata lumea poate prospera, PayU este unul dintre cei mai mari jucatori din zona fintech, cu investitii in valoare totala de peste 1 miliard de dolari pana in prezent.

Operatiunile locale ale companiei din Asia, Europa Centrala si de Est, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa permit combinarea expertizei in zona companiilor cu o crestere accelerata si a cunostintelor si tehnologiilor locale unice, pentru a ne asigura ca clientii nostri au acces la cele mai bune servicii financiare. Mai multe informatii puteti gasi la: https://corporate.payu.com/

Prosus, detinatorul PayU, este listata la Euronext Amsterdam (AEX: PRX) si la JSE Limited (XJSE: PRX) si este detinuta de Naspers Ltd. Mai multe informatii puteti gasi la: https://corporate.payu.com/

In Romania, PayU lucreaza cu parteneri precum: Altex.ro, Allianztiriac.ro, eMAG.ro, Eventim.ro, Elefant.ro, Fashiondays.ro, Flanco.ro, NNdirect.ro, olx.ro, PCgarage.ro, tazz.ro, Telekom.ro, Vodafone.ro si altii.

 

Despre eMAG

Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG este un pionier al comertului electronic din Romania si a devenit un lider regional, exportand modelul local cu succes in Bulgaria si Ungaria. De 20 de ani, compania investeste constant in servicii bazate pe tehnologii dezvoltate in Romania, care ajuta clientii sa economiseasca timp si bani.     

Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum livrarea la easybox si livrarea rapida prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clientii beneficiaza de livrare gratuita si rapida, 30 de zile drept de retur, returnarea rapida a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finantare in rate prin eCredit si aplicatia de mobil. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele