Centru media

    

Alpha Bank Romania a primit premiul “Cel mai bun produs bancar de retail al anului” pentru Alpha PhonePOS

16 decembrie 2021

AlphaPhonePOS cel mai bun produs bancar de retail al anului

Alpha Bank Romania a primit premiul “Cel mai bun produs bancar de retail al anului” pentru aplicatia Alpha PhonePOS, in cadrul Galei „Business Arena Awards for Excellence 2021”, eveniment ce a avut loc pe 14 decembrie.

Distinctia a fost acordata pentru “realizarile semnificative in crearea si dezvoltarea de produse de retail inovatoare, care ofera clientilor o experienta de nivel inalt si pentru contributia la adoptarea pe scara larga a platilor cu cardul pe piata locala”.

Va multumesc in numele echipei Alpha Bank Romania pentru premiul acordat. Ne bucura recunoasterea initiativelor si a actiunilor pe care le intreprindem pentru a pune la dispozitia clientilor nostri o solutie flexibila, rapida si sigura care nu doar raspunde cu succes tendintei in crestere de digitalizare, dar este si adaptata la conditiile impuse de situatia pandemica actuala”, a declarat Raluca Oprea Urioc, Director Adjunct Directia Acceptare, Unitatea Carduri, Alpha Bank Romania.

Alpha PhonePOS este prima aplicatie lansata de o banca din Romania ce poate transforma orice dispozitiv mobil cu sistem Android in POS si permite acceptarea platilor cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC.

Evenimentul incurajeaza excelenta in afaceri si celebreaza inovatia, in cadrul galei fiind premiati cei mai importanti jucatori din piata financiar-bancara din Romania pentru performantele obtinute in 2021.

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul Business Arena

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu o prezenta la nivel national de peste 20 de ani. Oferim o gama larga de servicii si produse moderne pentru persoane fizice, precum si pentru IMM-uri si segmentul corporativ. Suntem una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar din Romania, fiind prima banca ce a introdus in cadrul ofertei sale creditele pentru locuinte. Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia. In 1993, Alpha Bank Group, impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare au infiintat Banca Bucuresti SA, ca banca comerciala, redenumita in anul 2000 Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele