Centru media

    

Alpha Bank Romania, premiata pentru cel mai bun produs de economisire – depozitul Alpha Progressive

09 decembrie 2021

Depozitul Alpha Progressive cel mai bun produs de economisire

Alpha Bank Romania a primit premiul “Cel mai bun Produs economisire” pentru depozitul Alpha Progressive, in cadrul Galei Premiilor Piata Financiara, eveniment ce a avut loc pe 7 decembrie, la hotel Ramada North.

“Va multumesc in numele echipei Alpha Bank Romania pentru acest premiu, suntem onorati și ne bucuram pentru aceasta distinctie. Este o recunoaștere pentru flexibilitatea și potrivirea perfecta cu actualul context pe care depozitul la termen <Alpha Progressive> le aduce: rate de dobanzi crescatoare de la luna la luna sau de la un trimestru la altul, plata dobanzii la fiecare interval și pastrarea dobanzii deja acumulate in cazul lichidarii depozitului inainte de scadenta. Multumim clientilor noștri pentru increderea acordata prin alegerea solutiilor de economisire Alpha Bank și echipei pentru entuziasmul in promovarea acestui produs”, a declarat Maria Bogodai, Director Directia Banking Persoane Fizice, Alpha Bank Romania.

„Unul dintre putinele lucruri bune pe care le aduce o criza este faptul ca ii determina pe oameni sa devina mai cumpatati și sa economiseasca mai mult. Intr-o piata concurentiala este o provocare pentru banci sa vina cu oferte cat mai competitive pentru a atrage bani de la persoane fizice și juridice. Este o provocare sa te plasezi acolo unde trebuie in ceea ce privește rata dobanzii oferite, știut fiind faptul ca orice urcare prea abrupta scumpește creditele pe care banca le ofera ulterior. In acest context, adaptarea dobanzii la perioada de maturitate și flexibilizarea produsului pot constitui varianta caștigatoare”, a aratat Mihai Sandoiu, Director general al Finmedia, organizatorul evenimentului.

Cu depozitul Alpha Progressive se pot face economii in lei sau in euro, pe o perioada de 6, 12, 18 sau 24 luni, iar rata dobanzii crește progresiv de la luna la luna sau de la un trimestru la altul. Banii pot fi retrași oricand fara sa se piarda dobanda incasata, iar depozitul poate fi constituit și din Online Banking.

In cadrul evenimentului au fost premiati cei mai importanti jucatori din piata financiar-bancara din Romania pentru performantele obtinute in 2021.

Mai multe informatii despre eveniment si premianti gasiti pe site-ul  Gala Premiilor Piata Financiara, editia a XVI-a - Piata Financiara

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o institutie financiara aflata printre primele 10 banci din tara, cu o prezenta la nivel national de peste 20 de ani. Oferim o gama larga de servicii și produse moderne pentru persoane fizice, precum și pentru IMM-uri și segmentul corporativ. Suntem una dintre institutiile financiare care a inovat sectorul bancar din Romania, fiind prima banca ce a introdus in cadrul ofertei sale creditele pentru locuinte. Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. In 1993, Alpha Bank Group, impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie și Dezvoltare au infiintat Banca București SA, ca banca comerciala, redenumita in anul 2000 Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele