Centru media

    

Mobexpert, brandul romanesc nr.1 in mobilier si decoratiuni, foloseste solutia Alpha PhonePOS

20 septembrie 2021

Mobexpert, brandul romanesc nr.1 in mobilier si decoratiuni, foloseste solutia Alpha PhonePOS

Alpha Bank Romania si Mobexpert isi extind parteneriatul existent, banca punand la dispozitia celui mai mare retailer romanesc de mobilier si decoratiuni aplicatia Alpha PhonePOS, cea mai avansata solutie de plata la livrare existenta pe piata (Tap to Phone).

Prin intermediul acestei noi tehnologii, clientii Mobexpert care vor plasa o comanda online si care va fi livrata cu flota proprie a retailerului, vor avea posibilitatea sa achite contravaloarea comenzii la livrare, folosind cardul de debit sau credit, ori alte dispozitive echipate cu tehnologie NFC, precum telefonul, ceasul sau bratara inteligenta.

„Ne place sa ramanem permanent conectati cu clientii nostri si ne dorim sa le facem experienta de cumparare cat mai placuta, mai facila, dar si in conditii de maxima securitate. De aceea, anul acesta am introdus noul serviciu de plata cu cardul la livrare a comenzilor plasate pe mobexpert.ro, impreuna cu Alpha Bank. Era un serviciu care lipsea, iar acum clientii Mobexpert pot plati ramburs atat numerar, cat si cu cardul in momentul livrarii. Partenerii nostri de la Alpha Bank au venit cu acest serviciu inovator de plata cu ajutorul telefonului mobil care este extrem de bine securizat si care a imbunatatit si activitatea echipelor noastre de livrare si montaj.spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Aplicatia este disponibila la nivel national, pentru toata flota de livrare proprie, astfel, clientii Mobexpert vor avea acces la o modalitate flexibila de a face plati in deplina siguranta, in linie cu standardele din industrie pentru tranzactiile contactless, similare unui terminal POS clasic si asigurand procesare rapida si acces la istoricul platilor.

„Ne bucuram ca parteneriatul de lunga durata pe care il avem cu Mobexpert se extinde prin implementarea unei tehnologii inovatoare. Solutia Alpha PhonePOS a fost dezvoltata pentru acoperirea unor cerinte specifice venite din partea comerciantilor pentru care mobilitatea este esentiala. Mobexpert este unul dintre cele mai puternice branduri romanesti, permanent preocupat de imbunatatirea experientei clientilor sai si suntem onorati sa putem contribui la atingerea obiectivelor sale din zona transformarii digitale.”, a declarat Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail.

Despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost infiintat in 1993 si este o companie 100% romaneasca, detinuta de antreprenorul Dan Sucu. Reteaua regionala a Mobexpert numara, in prezent, 26 de hipermagazine si magazine. Ȋn Romania, reteaua cuprinde hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti, Sibiu, Iasi, Oradea, Constanta si alte peste 15 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.100 de angajati si o cifra de afaceri anuala de aproximativ 230 milioane euro. Grupul Mobexpert detine, de asemenea, opt fabrici de mobila care produc pentru piata romaneasca si pentru export. Grupul Mobexpert include si 5 magazine Mobexpert Outlet dedicate ofertelor speciale, situate in Bucuresti (in zonele Pipera, Pantelimon, Militari), Suceava si Constanta si un magazin online (www.mobexpert.ro).

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, membra a Alpha Bank Group, este o institutie financiara de top, cu o istorie de peste 25 de ani in Romania. Banca ofera o gama diversa si moderna de servicii si produse, atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate.

Alpha Bank Romania a contribuit in mod inovativ la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin actiuni indraznete, precum lansarea primului credit ipotecar cu o rata fixa pe 10 ani, la inceputul anilor 2000, o initiativa care a condus la crearea pietei ipotecare local sau lansarea primei emisiuni de obligatiuni ipotecare din Romania, in anul 2019.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele