Centru media

    

Alpha Bank Romania, "Cea mai activa banca emitenta din Romania in anul 2020" in programul BERD – Trade Facilitation Program

05 iulie 2021

Alpha Bank Romania, cea mai activa banca emitenta din Romania in anul 2020 in programul BERD – Trade Facilitation Program

Alpha Bank Romania a primit premiul pentru “Cea mai activa banca emitenta din Romania in anul 2020” in cadrul Programului BERD TFP -Trade Facilitation Program. Distinctia, acordata in cadrul celei de 30-a Intalniri Anuale a Băncii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, recompensează performantele Alpha Bank Romania in sustinerea activitatii de comert international de pe piata locala, chiar si in contextul dificil al pandemiei de coronavirus.

Acest premiu reprezinta recunoasterea contributiei  Alpha Bank Romania la conectarea pietei romanesti la comertul global intr-un context fara precedent, cauzat de izbucnirea pandemiei de COVID-19,  parteneriatul cu BERD dovedindu-se si in 2020 de o importanta cruciala pentru facilitarea accesului companiilor locale pe piata internationala.

Programul TFP al BERD promoveaza comertul exterior catre si din economiile in care BERD investeste. In 2020, programul a atins un nivel record, inregistrand un volum al tranzactiilor comerciale de peste 3,3 miliarde de euro, in ciuda restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele