Centru media

    

Alpha Bank – prima banca din Romania care ofera o solutie completa de plata prin terminalele POS

03 iunie 2021

Alpha Bank devine prima banca din Romania care ofera o solutie completa de acceptare a platilor prin terminalele POS a cardurilor emise sub siglele celor mai importante organizatii de plata din lume (Visa, Mastercard, UnionPay, American Express).

Aceasta solutie ofera comerciantilor locali oportunitati de crestere prin accesul la o noua categorie de detinatori de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

„Suntem singura banca din Romania prin care sunt acceptate tranzactii efectuate cu carduri emise sub sigla celor mai mari organizatii de plata din lume - Visa, Mastercard, UnionPay si American Express. Totodata, faptul ca o organizatie de plata cu o politica exclusivista isi completeaza prezenta locala printr-un parteneriat cu Alpha Bank Romania reprezinta o recunoastere a calitatii si a consistentei serviciilor de plata ale bancii pe piata din Romania.“, a declarat Viorel Vasile, Director, Unitatea Carduri.

Plasand evolutia in centrul valorilor sale, Alpha Bank Romania continua sa isi consolideze pozitia pe piata de plati, in linie cu tendintele globale, raspunzand astfel cererii tot mai mari de solutii de plata digitale.

Aceasta serie de inovatii a presupus multiple lansari pe piata locala, cum ar fi lansarea primei solutii SoftPOS din Romania - Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii solutii „Instant Money Back" pe platformele online eMag si Fashion Days impreuna cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments si certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, in parteneriat cu Printec Romania, in paralel cu extinderea progresiva a tehnologiei bancare self-service in unitatile sale teritoriale.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de acceptare la plata a cardurilor oferite de Alpha Bank Romania, puteti accesa urmatorul link: https://www.alphabank.ro/imm/servicii/pentru-comercianti/pos

 

Despre Alpha Bank Romania

ALPHA BANK ROMANIA este o banca universala, care ofera o gama larga de servicii si produse financiare atat persoanelor fizice cat si companiilor, prin intermediul unei retele de Sucursale situate in Bucuresti si in alte orase din tara.

ALPHA BANK ROMANIA contribuie in mod activ la dezvoltarea sectorului bancar, cu initiative care includ lansarea primei ipoteci cu rata fixa pe 10 ani la inceputul anilor 2000, ceea ce a dus la crearea pietei locale a ipotecilor.

Informatii suplimentare: Departamentul PR | presa@alphabank.ro | 021 455 7028

Ultimele stiri

Vezi toate articolele