Centru media

    

Alpha Bank Romania continua seria proiectelor inovatoare

06 mai 2021

Carduri American Express si Alpha Bank Romania

Prin semnarea parteneriatului cu compania globala de servicii de plata, American Express, Alpha Bank Romania ofera comerciantilor locali oportunitati de crestere prin accesul la o noua categorie de detinatori de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

Acest parteneriat ofera comerciantilor locali oportunitati de crestere prin oferirea accesului la o noua categorie de detinatori de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

Reteaua globala AMEX acopera peste 150 de tari si regiuni, fiind unul dintre cei mai mari emitenti de carduri, cu peste 114 milioane de carduri emise in intreaga lume.

Plasand evolutia in centrul valorilor sale, Alpha Bank Romania continua sa isi consolideze pozitia pe piata de plati, in linie cu tendintele globale, raspunzand astfel cererii tot mai mari de solutii de plata digitale.

Aceasta serie de inovatii a presupus multiple lansari pe piata locala, cum ar fi lansarea primei solutii SoftPOS din Romania - Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii solutii „Instant Money Back" pe platformele online eMag si Fashion Days impreuna cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments si certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, in parteneriat cu Printec Romania, in paralel cu extinderea progresiva a tehnologiei bancare self-service in unitatile sale teritoriale.  

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de acceptare la plata a cardurilor oferite de Alpha Bank Romania, puteti accesa urmatorul link: https://www.alphabank.ro/imm/servicii/pentru-comercianti/pos

 

Despre Alpha Bank Romania

ALPHA BANK ROMANIA este o banca universala, care ofera o gama larga de servicii si produse financiare atat persoanelor fizice, cat si companiilor, prin intermediul unei retele de Sucursale situate in Bucuresti si in alte orase din tara.

ALPHA BANK ROMANIA contribuie in mod activ la dezvoltarea sectorului bancar, cu initiative care includ lansarea primei ipoteci cu rata fixa pe 10 ani la inceputul anilor 2000, ceea ce a dus la crearea pietei locale a ipotecilor.

Informatii suplimentare: Departamentul PR | presa@alphabank.ro | 021 455 7028

Ultimele stiri

Vezi toate articolele