Centru media

    

Alpha Bank Romania a castigat premiul “Cea mai buna reactie in pandemie”

09 martie 2021

Alpha Bank Romania a castigat premiul Cea mai buna reactie in pandemie

Aflata la editia cu numarul 19, Gala NOCASH premiaza cele mai bune solutii oferite in industria platilor electronice, votate de peste 100 de experti din comunitatea NOCASH.

In acest an, in premiera, au fost nominalizate intr-o sectiune speciala si cele mai bune reactii in industria financiara si de plati, in contextul pandemiei de COVID-19.

Alpha Bank Romania a castigat premiul “Cea mai buna reactie in pandemie” – categoria Plati si Digital Banking, pentru lansarea programului pilot al aplicatiei Alpha PhonePOS, care transforma telefonul mobil intr-un POS.

Prezenta la gala, doamna Raluca Oprea, Director Adjunct, Directia Acceptare, Unitatea Carduri, a declarat: “Va multumesc in numele echipei. Suntem foarte bucurosi ca eforturile noastre de a fi prima banca din Romania care aduce aceasta solutie pe piata au fost recunoscute. Ne pregatim pentru lansare in perioada urmatoare, intrucat interesul pentru aceasta solutie din partea comerciantilor este foarte crescut, iar in contextul pandemiei ne dorim sa raspundem cat mai repede nevoii de digitalizare.”

Prin lansarea aplicatiei, Alpha Bank Romania vine intampinarea nevoilor antreprenorilor si liber profesionistilor de a-si desfasura activitatea într-un ritm eficient si rapid, deschide drumul catre noi oportunitati de dezvoltare a business-urilor locale si ofera utilizatorilor mai multă mobilitate,  avand posibilitatea de a accepta plati cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul dispozitivelor dotate cu tehnologia NFC, precum telefoanele, ceasurile si bratarile inteligente.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele