Centru media


    

Aplicatia Alpha Online Banking este disponibila

08 decembrie 2020

Alpha Bank Romania anunta ca aplicatia Alpha Online Banking este functionala pe toate platformele de utilizare - web, iOS, Android.  Pentru utilizare este necesar sa fie deschisa folosind un calculator sau un smartphone conectat la internet. In cazul in care este utilizat un smartphone, actualizarea aplicatiilor pentru ultima versiune din App Store sau Google Play, este recomandata.

Prin intermediul aplicatiei Alpha Online Banking puteti realiza operatiuni oricad, in siguranta, in linie cu reglementarile europene privind autentificarea stricta (SCA). Acestea protejeaza confidentialitatea deplina a datelor bancare si, implicit, creste nivelul de siguranta a tranzactiilor realizate online.

Folosind Alpha Online Banking beneficiati de:

  • verificarea rapida a soldul direct in aplicatie;
  • plata facturilor la peste 100 de furnizori de utilitati, utilizand formularele dedicate;
  • aplicatia permite salvarea de sabloane de plata pentru a usura realizarea operatiunilor recurente;
  • schimburi valutare la cursul BNR din ziua efectuarii schimbului;
  • control de la distanta asupra contului - inclusiv resetarea parolei fara a mai fi necesara deplasarea la banca;
  • si multe alte facilitati;

„Multumim clientilor nostri pentru intelegere si ii asiguram ca facem toate demersurile necesare pentru a raspunde in cel mai bun si rapid mod cererilor si nevoilor exprimate. Ne cerem scuze, totodata, pentru neplacerile create.” a declarat dl. Florin Branici, Director, Directia Canale Alternative.

Toate celelalte servicii si aplicatii Alpha Bank Romania sunt functionale, iar colegii nostri va stau la dispozite pentru  operatiunile efectuate la ghiseu  conform programului special pe care il puteti afla urmand link-ul: https://www.alphabank.ro/agentii-si-atm-uri

Contact Center-ul va fi disponbil pentru informatii generale si servicii de urgenta carduri.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele