Centru media

    

Alpha Bank Romania anunta primele tranzactii realizate prin Alpha PhonePOS

20 noiembrie 2020

Alpha PhonePOS aplicatia care transforma telefonul mobil intr-un POS

Alpha Bank Romania anunta primele tranzactii efectuate prin intermediul aplicatiei Alpha PhonePOS in colaborare cu procesatorul de plati ROMCARD - SIBS si schemele de plata partenere.

Acceptarea platilor prin intermediul Alpha PhonePOS, aplicatia care transforma telefonul mobil intr-un POS, asigura clientilor o experienta completa si eficienta, adaptata la conditiile impuse de pandemia de Covid-19.

Comerciatii care, in mod obisnuit acceptau doar plati cash, acum au la dispozitie o alternativa mai simpla si mai sigura de a gestiona tranzactiile. Pentru utilizarea aplicatiei este necesar doar un dispozitiv cu acces la internet, cu sistem de operare Android 8.0 sau o versiune superioara si care sa fie prevazut cu tehnologia NFC.

Aplicatia Alpha PhonePOS este creata pentru antreprenori, freelanceri sau companii pentru care mobilitatea este esentiala. Noua solutie se poate folosi in baza unui cont deschis la Alpha Bank Romania, avantajele aplicatiei fiind: costurile reduse si flexbilitatea crescuta. In comparatie cu un POS traditional, Alpha PhonePOS deschide calea catre noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerilor locale.

DESPRE ALPHA BANK ROMANIA

ALPHA BANK ROMANIA este o banca universala, ce ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate, printr-o retea de unitati situate in Bucuresti si alte orase mari din tara.

ALPHA BANK ROMANIA a contribuit in mod inovativ la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin actiuni indraznete, precum lansarea primului credit ipotecar, dar si a primei emisiuni de obligatiuni ipotecare, in 2019.

Cu o istorie de peste 130 de ani la nivelul grupului si peste 25 de ani, local, dedicati valorilor noastre de evolutie prin inovatie, onestitate, flexibilitate, inteligenta si fiabilitate, oferim un mediu de lucru divers, multicultural si incluziv.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele