Credit de nevoi personale Alpha Rapid

 

Alpha Rapid - creditul de nevoi personale

 

Viata te surprinde cand te astepti mai putin. Dar cand tu esti luat pe nepregatite, noi suntem pregatiti: creditul Alpha Rapid te ajuta sa treci peste toate surprizele vietii!

Ia-ti creditul de nevoi personale negarantat pentru ce vrei tu! Primesti raspuns pe loc in baza interogarii ANAF, daca ai venituri din salariu.

Este creditul de nevoi personale destinat finantarii unor cheltuieli planificate sau pentru refinantarea creditelor existente cu suma suplimentara de bani. 

 • Suma pana la 148.000 lei

 • Dobanda fixa de la 8,95% pana 17,95% pe an

 • Dobanda variabila este IRCC + marja de la 4,90% pana la 11,90% pe an

 • ZERO comision de analiza dosar

 • Perioada de creditare/rambursare intre 6 luni si 60 luni (5 ani)

 • Asigurare Plan de Protectie a Rambursarilor

 

Calculator

Conditii de acordare

 • esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 18 ani si maximum 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • poti fi salariat, minim 1 an vechime totala neintrerupta in munca, dintre care ultimele 3 luni la actualul loc de munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
 • cu un venim minim de 1.525 lei;
 • cand aplici pentru credit trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si un numar de telefon fix de la locul actual de munca;
 • vom lua in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.);
 • in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie sa prezinti si un fideiusor (girant);
 • se accepta pana la 2 codebitori;
 • in cazul creditului Alpha Rapid garantat cu depozit colateral: este necesara constituirea unui depozit colateral pentru garantarea creditului, cu respectarea conditiilor impuse de banca si nu trebuie sa prezinti documente privind veniturile.

Exemplu de calcul pentru Alpha Rapid negarantat (lei)

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 10,80% (formata din marja 4,90% si dobanda de referinta IRCC 5,90%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 820 lei, valoarea totala platibila este de 41.347 lei, DAE 15,50% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 700 lei, valoarea totala platibila este de 42.069 lei, DAE 15,20%; pana la 17,80% (formata din marja 11,90% si dobanda de referinta IRCC 5,90%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 995 lei, valoarea totala platibila este de 46.684 lei, DAE 23,57% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 809 lei, valoarea totala platibila este de 48.624 lei, DAE 23,12%.

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda fixa: de la 8,95%, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 774 lei, valoarea totala platibila este de 39.936 lei, DAE 13,45 % iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 672 lei, valoarea totala platibila este de 40.433 lei, DAE 13,20%; pana la 17,95%, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 999 lei, valoarea totala platibila este de 46.798 lei, DAE 23,75% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 811 lei, valoarea totala platibila este de 48.771 lei, DAE 23,30%.

*) Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR) este cea aplicabila pentru Trimestrul 2 / 2024.

**) In calculul DAE (dobanda anuala efectiva) au fost incluse: dobanda achitata de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 6 lei, taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei, costul cu asigurarea Plan de Protectie a  Rambursarilor. In cadrul DAE / Valoarea totala platibila nu sunt incluse cheltuielile / costurile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Alpha Bank Romania. Calculul este efectuat pentru clientii care incaseaza venitul lunar intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania si opteaza pentru o asigurare Plan de Protectie a Rambursarilor atasata creditului cu o cota de prima in valoare de 0,148% aplicata lunar la suma imprumutata. Facilitatile se considera acordate pe o perioada de 60 luni si rambursate in rate descrescatoare/egale cu un comision de analiza de zero lei.
***) Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii ar putea afecta capabilitatea de a achita ratele la credit. Valoarea DAE este determinata in scop informativ si poate suferi modificari.