Credit de nevoi personale Alpha Rapid

 

Alpha Rapid - creditul de nevoi personale

 

Viata te surprinde cand te astepti mai putin. Dar cand tu esti luat pe nepregatite, noi suntem pregatiti: creditul Alpha Rapid te ajuta sa treci peste toate surprizele vietii!

Ia-ti creditul de nevoi personale negarantat pentru ce vrei tu! Primesti raspuns pe loc in baza interogarii ANAF, daca ai venituri din salariu sau pensie.

Oferta de credit valabila pentru proiecte noi si refinantare externa. 

 • Proiecte noi: suma pana la 148.000 lei

 • Dobanda fixa de la 10,90% pana 19,60% pe an

 • Dobanda variabila este IRCC + marja de la 5,90% pana la 13,90% pe an

 • ZERO comision de analiza dosar, pentru clientii care incaseaza salariul/ pensia într-un cont curent deschis la Alpha Bank

 

 

Vezi conditiile de acordare a creditului

 

Exemplu de calcul pentru Alpha Rapid negarantat (lei)

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 11,61% (formata din marja 5,90% si dobanda de referinta IRCC 5,71%) cu o rata lunara de 666,69 lei, valoarea totala platibila este de 40.088,77 lei, DAE 12,78%; pana la 19,61% (formata din marja 13,90% si dobanda de referinta IRCC 5,71%) cu o rata lunara de 793,57 lei, valoarea totala platibila este 47.701,83 lei, DAE 22,02%.

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda fixa: de la 10,90% cu o rata lunara de 656.03 lei, valoarea totala platibila este de 39.448.65 lei, DAE 11,99%; pana la 19.60% cu o rata lunara de 793.40 lei, valoarea totala platibila este 47.691,86 lei, DAE 22,00%.

 

*) Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR), este cea aplicabila pentru Trimestrul 1 / 2023.

**) In calculul DAE (dobanda anuala efectiva) au fost incluse: dobanda achitata de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 5,25 lei, taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei. In cadrul DAE / Valoarea totala platibila nu sunt incluse cheltuielile / costurile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Alpha Bank Romania.  
***) Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, cat si posibilele fluctuatii ale cursului de schimb valutar, ar putea afecta capabilitatea de a achita ratele la credit.
Calculul este efectuat pentru clientii care incaseaza salariul/pensia lunar intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. Valoarea DAE este determinata in scop informativ și poate suferi modificari.

 

Calculator

Conditii de acordare

 • esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 18 ani si maximum 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • poti fi salariat, minim 1 an vechime totala neintrerupta in munca, dintre care ultimele 3 luni la actualul loc de munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
 • cu un venim minim de 1.525 lei;
 • cand aplici pentru credit trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si un numar de telefon fix de la locul actual de munca;
 • vom lua in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.);
 • in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie sa prezinti si un fideiusor (girant);
 • se accepta pana la 2 codebitori;
 • in cazul creditului Alpha Rapid garantat cu depozit colateral: este necesara constituirea unui depozit colateral pentru garantarea creditului, cu respectarea conditiilor impuse de banca si nu trebuie sa prezinti documente privind veniturile.